Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, tak samo zobacz na sloiczki produkowane w anglii jakie skladniki sa ''dorosle'' , a w do polskich sloiczkow im jeszcze daleko...
np ciasteczka sa juz od 4 miesiaca a w Pl dopiero od 10 (o ile sie nie myle):-)
Wiesz Niusia tutaj jest wszystko inne niz w Pl i z tym sie trzeba pogodzic, tak samo zobacz na sloiczki produkowane w anglii jakie skladniki sa ''dorosle'' , a w do polskich sloiczkow im jeszcze daleko...
np ciasteczka sa juz od 4 miesiaca a w Pl dopiero od 10 (o ile sie nie myle):-)
Ja uwazam ze hustawka nie jest grozna dla dziecka. a jest to przynajmniej jakas inna rozrywka dla tak energicznego brzdaca np. jak moja Mala Blanka. przerobilsmy juz lezaczek , samochodzik, teraz mamy krzeselko ktorer jest nudne juz, lozeczko podloga, wiec teraz hustwaki nam zostaly co do chodzikow to jestem troszke na nie bo roznie to bywa z bioderkami no ale ...nie ukrywam ze przydalby sie![]()
Ja bede miala troszeczke inna , taka do 2 latek do 15kgMy mamy taka
i wieksza , ale wasza jest fajna
a ile kosztowala , bo wiem ze takie kosztuja troszke 

Fajne noski mają na spacerkach te nasze smyki,takie czerwoneTo i ja się pochwalę moją najmłodszą latoroślą.;-)
Na dzisiejszym spacerku, oraz wczorajsze na naszej huśtawce.:-)
Super dumnie huśta się na huśtawce i jak sie trzyma Julkek jeszcze na takiej nie umie się huśtać i mocujemy mu fotelik samochodowy.Widzę że Laura juz sobie świetnie radzi
Ładnie wyglądacie!;-)Moim zdaniem taki skoczek może bardziej naszkodzić niż chodzik.Wybijając sobie stawy biodrowe.W chodziku jednak dziecko nie jest tak aktywne ruchowo.To prawda ze jest troche inaczej.
A co do chodzikow to ja tez mowie stanowcze NIE. To jest wygoda dla rodzicow, ale krzywda dla dziecka.