reklama

Lipcowa galeria

reklama
SuperGrześ widac ze spacerek pełen wrażeń bo nawet zasnął,super wygląda w czapecce .U was to musiało byc dzis cieplutko skoro uszek nie trzeba było zakrywac bo u nas dosyc wietrznieAle my i tak cały dzien w domku to nam to nie przeszkadzało,choc nie ukrywam wylazlo by sie już z tej "norki" ale musimy jeszcze troszkę odczekać.

Julkowa u nas dziś faktycznie było cudnie nawet ja dziś chodziłam w bulezeczce bez rękawków.:tak: A Grześ nawet ja troche wieje, to chodzi w takiej czapeczce, ewentualnie kaptur mu zakładam dodatkowo. Choć muszę przyznać, że to było nie do pomyślenia jak Maciuś był mały.:sorry2: A teraz twierdzę, że hartuje uszka.;-):rofl2:
A siedzenia w domu nie zazdroszczę.:no: Wiem jak to jest:tak: -jak były pierwsze ciepłe dni w tym roku to my przez dwa tygodnie siedzieliśmy w domu, bo chłopcy chorowali.:baffled:
Życzymy zdrówka Juleczkowi, żebyście szybciutko mogli korzystać z pięknej pogody.:-)

Dziekujemy zazyczenia co do hartowania to jestem tego samego zdania a najbardziej nie znosze goadania na ten temat mojej mamy-
za lekko ubrany,uszy nie zakryte itp.
Az nie chce myslec co sobie teraz mysli jak Julek jest chory.:-pA ja nie mam pojecia jak mogło dojśc do tego zapalenia.
No nic będę się żegnać jeszcze tylko przyszykuje lek na noc i do wyrka.
Dobranoc i przespanej nocki.

:rofl2:sio sio na glowny a nie tu na zdjeciach sobie pogadujecie ;-):tak::-D:-D:-p

A co do hartownaia to pewnie pomyslicie ze jestem chora jakas , ale MOja Blancia zawsze nurkuje w wannie i zalewa sobie uszka cale , a ja je czyszcze tylko recznikiem i nie wycieram ich do sucha zeby sie ''blyszczaly'' ....i jak do dzis nie chorowala i odpukac mam nadzieje ze nic jej nie bedzie jak tak sobie plywa :-p

Czapeczki to roznie bywa , ale od kad cieplo jest i swieci slonce to Blancia sciaga i jest bez:tak: dzis np. bylo cieplo fajnie prawownia zalozylam Blanci tylko sukieneczke i bluzeczke ze skarpetkami i nie zmarzla ani nic jej nie bylo wrecz przeciwnie wystawiala pupe jak wiaterek przywial :tak::-D- anglia to inny klimat wsumie niz Polska tam 21 stopni to nie ejst tak goraco za to tutaj jest cieplo jak nie wiem

Pozdrawiam :rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry