reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Dziewczyny wklejajcie swoje brzuszki !
1) 37 tydz.
2) 39 tydz. dzisiaj
3) też dzisiaj 39 tydz.
I jak widać jakąś różnicę? Chyba jednak się nie obniżył :-(
2) 39 tydz. dzisiaj
3) też dzisiaj 39 tydz.
I jak widać jakąś różnicę? Chyba jednak się nie obniżył :-(
Kasiulec81- elegancki brzusio..:-)
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Buziaczek dzięki, ale proszę się zrewanżować jakimiś zdjęciami ;-) co to ma znaczyć,
MAMY, PROSZE POKAZYWAć BRZUSZKI!
Dziewczyny jak któraś z was zauważyła u siebie obniżenie się brzucha to wklejcie jakąś fotę przed i po bo bardzo mnie interesuje na ile jest ta zmiana zauważalna :-).
MAMY, PROSZE POKAZYWAć BRZUSZKI!
Dziewczyny jak któraś z was zauważyła u siebie obniżenie się brzucha to wklejcie jakąś fotę przed i po bo bardzo mnie interesuje na ile jest ta zmiana zauważalna :-).
Patina26
Fanka BB :)
mnie wszycy mowia ze juz mam obnizony ja tez sie czuje troche lzej(co znaczy ze chyba jest nizej) a to przyklady:
to jest wczorajszy a wczesniejsze sa ale mniejsze wiec niewiem czy cos bedzie widac
Zobacz załącznik 43670
to jest wczorajszy a wczesniejsze sa ale mniejsze wiec niewiem czy cos bedzie widac
Zobacz załącznik 43670
Patina26
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 43671 a to jakies zdjecie wczesniejsze
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
mnie wszycy mowia ze juz mam obnizony ja tez sie czuje troche lzej(co znaczy ze chyba jest nizej) a to przyklady:
Zobacz załącznik 43670
No faktycznie, ja po pępku Twoim widzę, że jest nisko

Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Patina ładny ten Twój brzusio. Nie widzę u Ciebię ciemnej linii, u mnie jak widać wyżej jest, nad i pod pępkiem :-) no i masz ładny płaski pępek podczas gdy mój cały czas wystaje jak jakaś zatyczka od dmuchanej zabawki 

reklama
Kasiulec81- He he ja tez mam taki sam pepek 

- taki siusiek sie zrobil
smiesznie wyglada ..Ja to sie smieje jak Mnie przytula M i dotykamy sie brzuszkami to moj pepuszek wchodzi do jego-laczymy sie . ha ha ha 

Ja mam zdjecia gdzie widac jak Mi sie obnizyl brzunio ..ale cos nie moge ich dodac na BB, pisze ze jest jakis blad.

- taki siusiek sie zrobil
smiesznie wyglada ..Ja to sie smieje jak Mnie przytula M i dotykamy sie brzuszkami to moj pepuszek wchodzi do jego-laczymy sie . ha ha ha 

Ja mam zdjecia gdzie widac jak Mi sie obnizyl brzunio ..ale cos nie moge ich dodac na BB, pisze ze jest jakis blad.

Podziel się: