reklama

Lipcowa galeria

Dzięki wielkie :tak::tak::tak: A zdjęć ciągle przybywa ;-) Mąż namiętnie co dzień robi jakieś nowe hihihihi
Negri wielkie gratulacje - bobas naprawdę super :-)
Taka moja mała rada: jeśli będziesz chciała prowadzić zwykły album maluszka (tzn. w formie papierowej) to co jakiś czas na bieżąco wybieraj najciekawsze zdjęcia do wywołania, bo potem może być tego zadużo.
Zdjęcia aparatem cyfrowym pstryka sie bez umiaru, a wywołuje tylko po kilka z nich. Uwież mi na słowo, ze później ciężko jest nadrobić kilka miesięcy - miałam tak z Dominiką i teraz obiecałam sobie, że na bieżąco będe wybierała te najciekawsze, żeby znowu nie "utopić się" w zdjęciach.

Ps. A czy zdjęcia nie powinny być wklejane na forym zamkniętym? Wydaje mi się, że właśnie po to był on zakładany, aby nikt poza nami nie widział naszych maleństw.

reklama
niunka19-82 Konrad miał 3510 gr i 58 cm długości

Gadulla tam jest więcej zdjęć a tu mogę 2 wkleić. A co do zdjęć to mam taki plan żeby wywoływać co jakiś czas !!!!!

Ps. A czy zdjęcia nie powinny być wklejane na forym zamkniętym? Wydaje mi się, że właśnie po to był on zakładany, aby nikt poza nami nie widział naszych maleństw.
Mysle ze jedno lub dwa zdjecia by sie pochwalic swoja pociecha nie zaszkodzi:happy2:. Prawda? mam pytanie : Kto zajmuje sie watkiem zamknietym - sklada propozycje do modderatora -nowych forumowiczek??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry