Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madziolina, pokażę, obiecuję, ale muszę zrobić jakieś w miarę. Wiesz ile razy już Arkowi mówiłam, żeby mi zrobił, bo chcę wstawić? Wszystkie robi z twarzą I wszystkie jakieś takie nie za fajne. Wiem, wiem, mam coś z głową Ale wstawię! Julka, śliczny brzusio
Taka ciekawostka.. wedlug grekow jak brzuch jest bardziej szpiczasty to kryje sie tam chlopiec, jak bardziej idzie po calosci to dziewczynka nie wiem jak grecy to robia ale w pierwszej ciazy wszyscy grecy wiedzieli ze mam chlopca w brzuszku
Ja na razie na swój brzuszek patrzę z taką nieufnością
Bo prawie rok temu zrzuciłam ok 5 kg. I przed schudnięciem miałam brzuch taki jak teraz, po pierwsze ze względu na dodatkowe kilogramy a po drugie z powodu wzdęć z którymi borykałam się ze względu na gorsze odżywianie.
Więc czuję się po prostu znowu gruba Czekam aż zrobi się taki typowo ciążowy,. Na razie przypomina mi mój tłuszczyk sprzed roku więc ciężko na niego patrzeć z radością