zebrra
Potrójna mama :)
PaulaC masz wykresik na 28 dni??? Bo chyba tam Cie widziałam po raz pierwszy
Mój wykresik też okazał się szczęśliwy!!! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie powiem zeby od razu byla radocha bo moja pierwsza coreczka ma dopiero niecale 10 miesiecy wiec na prawde na razie jescze nie planowalismy dla Niej rodzenstwa....no wiec na poczatku byla panika, no bo po pierwsze jak ja sobie poradze z dwoma brzdacami, po drugie -bede musiala zostawic prace ( a mam super prace z tzw perspektywami na kariere;-) , po trzecie bede musiala porzucic studia:-( , po czwarte boje sie ze finansowo bedzie gorzej tym bardziej ze plany na przyszly rok to bylo kupno domu a nie druga dzidzia...No ale coz widocznie Bog tak chcial- stalo sie inaczej i oczywiscie to akceptuje i juz nawet z czasem przestaje panikowac a naprawde zaczynam sie cieszyc! staram sie znajdowac pozytywne strony: ze jak to mowia za jednym zamachem i balaganem dwojeczke odchowam i bede mogla wrocic do pracy (kariera nie zajac no nie??) a i Maia bedzie na pewno zadowolona z towarzystwa bracisszka lub siostrzyczki.
Dobrze bedzie, masz tu nas, pisz ile chcesz, narzekaj. Ja zamiast kawy pije inke, bez kitu, dla mnie samk ten sam,ale jakby nie podchodzil to pilalbym zwykla i juz, tylko slabsza.