Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Na poczatek soczku dalam jej okolo 5ml i tak jej nie smakuje wiec daje jej ale nie bardzo chce pic pociagnie troszke i pluje:-(Tak tez jestem pelna podziwu, ze Blanka wiecej jje kaszki niz mleczkaBuziaczek1626 170 kaszki to dużo moja Molenka to niejadek:-( Kaszke to tylko łyżeczką, do mleka dodaje kleik ale tylko na noc do mieszanki, a zawsze do mojego mleka.
U mnie pogoda nawet ładna była dzisiaj na dwór z Milenką nie wyszłam zrobiłam jej wietrzenie przy otwartym oknie jak spała. Nie zawsze chce mi się wychodzić a nie ma kto z Milusią iść na spacer oprucz mnie.
heh chyba jej sie znudzilo mleko wkolko
a kaszke robisz taka leista czy bardziej gesta?? moze podaj do kszki troche mlka modyfikowanego ja tak robie dodaje lyzke mleka i leje wiecej wody i ona jest wtedy taka rzadka 
U nas tez jest wiecej kupki jak jej podam jakis sloiczek.:-)Odkąd u Milusi dieta rozszerzona kupka jest codziennie;-)
Duzo zdrowka dla Bartoszka , wiem co to znaczy katarek u maluszka :-(.buziaczek1626 obawiam się że nieoduczysz Blaneczki noszenia na rekach ona poprostu chce poznawać świat, ja tez duzo noszę Bartoszka, a to już klocuszek. Jak chcesz ja położyć to ją musisz porzadnie zabwaić.

:-) hihihi Ale powiem ci ze jak ja dluzej ponosze na rekach Blanke to tez odczuwam jej kg 

biorę antybiotyk. Taka pora chyba bo dużo ludzi teraz choruje. W zeszłym roku o tej porze też chorowałam na gardło i brałam bioparox. Pamiętam bo bałam się o dzidziusia ponieważ od przeziębienia zaczęłam krwawić...ale na szczęście to już przeszłość.
.