reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze. No a przede wszystkim zdrowia a także wymarzonych prezentów, wigilijnej uczty bez "skutkiów ubocznych" i wszystkiego naj, naj życzą:
Grzesio, Macio, Asia i Radek.
sw_16.gif
swieta_336.gif

reklama
Witam,my po chrzcinach,zapraszam na wyżerkę:-):tak:.
Julkowa,Twój mały też śpiewał swoje pierwsze kolędy w kościele?:-D

Oj śpiewał,śpiewał a w szczególności gdy nie mógł wyciągnąć smoczka żeby possać rękawiczkę..A tak ogólnie to był bardzo grzeczny i bardzo dzielnie dzielnie zniósł całą uroczystość.Jestem z niego bardzo dumna bo tak szczerze to bałam się tego jak będzie się zachowywał w kościele.
Torcik piękny i na pewno smaczny,my niestety nie mieliśmy możliwości zamówienia tortu na ta okazję (nie mamy u siebie na miejscu cukierni)
A to Julcio z wigilii- przygotowując się do rozdawania prezentów.
pic0032lu0.jpg

Julkowa,no kurde,było napisac że nie ma kto Ci zrobic tortu:-(.Ja upiekłam biszkopty i kupiłam niebieski barwnik oraz bobaska i znajoma mi udekorowała(dałam jej resztę potrzebnych składników:margarynę,budyń,dżemik własnej roboty).

reklama
cześć Dziewczyny!
tak szczerze to jakiś czas temu straciłam watek, ale postanowimłam cos skrobnąć. Już po świetach, spotkaniach z rodziną, oczywiście kazdy w szoku jaka jestem chuda. Mały wyciaga ze mnie resztki tłuszczyku z ciązy, hmm z ciązy raczej z czasów jeszcze przed ciążą. Czasem mam dośc karmienia piersią. Marzę o przespanej nocy, dlatego od dziś postanowiłam że nie bedę dawała małemu piersi od 12 do 6 rano, bo mały potrafi sie budzić co 2 godziny. Może się oduczy. M, wysyłam do drugiego pokoju. Naprawde mam dośc chodze cały czas niewyspana.
Zanet powiedz jak przekonałaś małą do picia w nocy, bo mój mały tylko raz sie napił jednej nocy a póxniej juź nie chciał, próowałam kilka razy :(

No nic pozdrawiam serdecznie, buzialki, pa

Do góry