Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOd samego rana czuję że lat mi przybyłoNo i 2 na przodzie
![]()
. Dzisiaj mija rok jak wyszłam za mąż. Jestem ciekawa jak mi minie ta rocznica? A jak Wy je obchodzicie? Myślałam coś o jakieś kolacji... Sama niewiem.Czyli nic lepiej:-(Biedactwo musi się tak męczyć...Kaszle,charczy i chrypi:-(.
Dzieki, mi rownierz jest strasznie smutno..jak widze jak moje dzieciatko sie meczy :-(Buziaczku tak mi przykro że robaczek tak się męczy ja nie znam sposobów na przeziębienie a raczej jeszcze się nie zapoznałam, bo moja Milenka zdrowiutka, więc nie pomoge niestety.
Śzybkiego powrotu do zdrówka
Buziaczek - jak malutka dzisiaj sie czuje?
pozdrawiam
Buziaczek - i jak Blania się czuje? Domowe sposoby już Ci dziewczyny podały, woda morska, nawilżanie powietrza, oklepywanie. Możesz podać też wit C i wapno - na wzmocnienie organizmu.
buziaczku a Blania lepiej?
Dużo zdrówka dla dzieciaczków![]()
),mowil ze to wirus i ze samo minie, kazal podawac malej syropek,grzac pod kolderka,duzo picia, i sciagac katarek.Wszystkiego Naj Naj :* jestemy prawie rowne wiekowo....heheheOd samego rana czuję że lat mi przybyłoNo i 2 na przodzie
![]()

Dziekuje za pomoc .My na katarek stosowaliśmy Otrivin dla niemowląt a lekarka zapisała nam Zyrtec krople doustne ale tam pisze że dla dzieci powyżej roku i tylko dwa razy stosowałam.Niestety nie znam żadnych domowych sposobów wiem tylko że trzeba często oczyszczać nosek my stosowaliśmy wodę morską i Fridę (Julek też tego nie znosi)gruszka w ogóle nie zdawała egzaminu.A co do wody morskiej to nawet NIVEA ma taki produkt,spróbuj jeszcze popytać nawet te które są u nas to przeważnie produkty zagraniczne powinny być dostępne wszędzie.
Aha przy kaszelku ważne jest nawilżanie powietrza,suche powietrze podrażnia błony śluzowe.
Życzymy Blaneczce szybkiego zdrówka.Niema nic gorszego niż chory maluszek w domciu.Ojjj żeby to można było brać na siebie ich katarki i kaszelki.
Zycze bardzo duzo zdrowka ,...wiem co to znaczy :-Julek zakatarzony,zachrypnięty,charczący,po Drosetuxie zaczął sie dusić.Byliśmy u lekarza i nic szczególnego.Wykąpał się w ziołach,nasmarowałam Pulmexem,Nasivin do noska i wygrzewanko
;-).
Wszystkiego Najlepszego ...i obyscie sie kochali mocniej niz wczoraj ,kazdego dniaCześć Wam. Widzę zę dzisiaj jestem pierwsza. Dzisiaj mija rok jak wyszłam za mąż. Jestem ciekawa jak mi minie ta rocznica? A jak Wy je obchodzicie? Myślałam coś o jakieś kolacji... Sama niewiem.

Buziaczki
wkleje zdjecia wieczorkiem :-)