reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

a ile planujecie miec dzieciaczkow
Ja juz produkcje zakonczylam.;-):-D:tak: Ale jakby sie zdarzylo, to przyjme...;-)
A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.:confused: Na pewno jest latwiej z punktu widzenia mamy, bo to starsze sie zajmie soba i troche pomoze...ale z drugiej strony, to kontakt juz nie taki... -to wedlug mnie. My z mezem chcielismy dwoje dzieci i roznica wieku 2-3 lata, czyli sie udalo.;-):-p Ale nie powiem, czasem bywa ciezko... zwlaszcze, ze Macius przechodzi okres buntu.:baffled:

reklama
Ja juz produkcje zakonczylam.;-):-D:tak: Ale jakby sie zdarzylo, to przyjme...;-)
A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.:confused: Na pewno jest latwiej z punktu widzenia mamy, bo to starsze sie zajmie soba i troche pomoze...ale z drugiej strony, to kontakt juz nie taki... -to wedlug mnie. My z mezem chcielismy dwoje dzieci i roznica wieku 2-3 lata, czyli sie udalo.;-):-p Ale nie powiem, czasem bywa ciezko... zwlaszcze, ze Macius przechodzi okres buntu.:baffled:
No, wiem Asiulinko ze duzy odstep :sorry2:ale niestety musimy poczekac taki okres czasu, bo chcialabym juz miec swoj dom,i chce dokonczyc studia..noi prawo jazdy zrobic, bo w anglii bez prawa jazdy to jak bez reki wszedzie autostrady :blink:
a wkoncu dzieciaczki chce zabierac na place zabaw do parkow na wycieczki,i w rozn fajne miejsca... itp.:tak: Chodzi tez wlasnie o pomoc,a tescie mowia ze juz nie bedzie mi sie chcialo wracac do pieluch za 6 lat...ale mysle ze to nie prawda. Kocham Malenstwa takie ....:-pmam ta slabosc od kad zaszlam w ciaze i urodzilam Brzdaca naszego...zmienia sie wszystko w psychice jak sie stajesz matka ....:tak::-p

a ile planujecie miec dzieciaczkow ,w calym swoim zyciu bo ja marze o 3 , a moj :no: mowi ze za 6 lat jeszcze synek i juz koniec :dry::dry:, bo mowi ze nie bedzie siedzial calego zycia w pieluchach :crazy:wariat

ale z wiekiem moze sie wszystko zmienic ...licze skrycie na to ..:-D
My raczej nie planujemy więcej dzieci:dry:Mąż ma już z poprzedniego małżeństwa i stwierdził że mu juz wystarczy.A ja chciałabym jeszcze jedno ale za jakieś 3 lata -dziewxczynke bym chciała żeby parka była.
Ja mam dwójke rodzeństwa;siostrę o rok młodszą i brata młodszego o 4 lata:-)

Klad - Wspolczuje ci , mi bylo ciezko na koncu mala blanke 3310 urodzic a co mowiac 5 kilo o jajajaj chyba bym odrazu wskoczyla na stol na cesarke :szok::sorry2::szok:

Czasami miewam dni ze zostaje tylko na Blance,bedzie jedynaczka... nie chce miec wiecej a to tylko wtedy gdy mala trabi przez caly dzien. a ja wyrywam sobie wlosy z glowy o co chodzi? a ja przechodzi to mysle o wiekszej ilosci :-D

My na pewno na Krzysiu nie poprzestaniemy. Skoro jeden nam się tak "ładnie udał" to aż szkoda nie tego nie powtórzyć :-D:-D:-D:-D:-D
Mój mąż ma zapędy na 3 dzieci, ale trochę go sprowadzam na ziemię. Póki co nie jest nam łatwo teraz (finansowo) ale jak sytuacja się troszkę poprawi to postaramy się o rodzeństwo dla synka. Może za 1,5 roku :-).

ja pewnie tez kiedys sie postaram o rodzenstwo dla malego nie chcialabym zeby byl sam ale nastepnym razem to bede pilnować jego wagi i jakby co od razu ide na cesarke :tak::tak::tak:

reklama
dokładnie nie pamietam ale chyba ostatnie usg bylo w 32 tyg i wazyl chyba 2.400 pozniej mowilam zeby mi zrobili usg jak chodzilam co tydzien do lekarza ale stwierdzil ze nie ma potrzeby tak samo w szpitalu lezalam po terminie i nie zrobili mi usg a jak urodzilam to byl wielki szok kazdy przychodzil i patrzyl na niego

Do góry