Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj buziaczku buziaczku:) dlaczego w nie miły;-)?? napisałam najdelikatniej jak tylko mogłam..a nie wpadamy by kogoś wkurzać tylko bardzo się tu zadomowiłyśmy..i czasem zwracamy delikatnie uwagę czy coś sugerujemy..dla dobra wszystkich prawda?;-)
rzadko sie to zdarza
odzywacie sie jak jest cos nie tak
, juz nie pamietam zebyscie sie ujawnialy normalnie i pisaly z Nami , troszke to Mnie wkurza ze tylko jak cos jest nie tak
.
.Witaj Ankami super ze sie odezwalas, nawet nie wiecie jak Was tutaj brakuje:-( Dziewczyny juz nie raz pisalam zebyscie sie ujawnily i porozmawialy z Nami.Buziaczku, na otwartym w pewnym momencie pojawiło się tyle nowych Dziewczyn, że osobiście czuję się tu nieco obco. Nie raz już chciałam napisać co u nas, ale myślałam sobie: a kogo to zainteresuje, prawie nikt mnie tu nie zna - i w końcu rezygnowałam.
W skrócie mogę Ci napisać, że Łu ruchowo rozwija się super, ale wykryto u niej wadę serca (tętniaka przegrody międzyprzedsionkowej z dziurką na jego szczycie i strunę rzekomą w lewej komorze) i ma AZS przez co dużo później zaczęła dostawać inne pokarmy niż cyc. Teraz już jest na dobrej drodze.
A ja po cichu śledzę sobie poczynania Twojej Blanki i widzę, że podobna z niej szelma do mojej Łu ;-):-)

ale One wszystkie sa bardzo mile , sympatyczne i napewno by chetnie sie zapoznaly ze ''starymi'' Lipcoweczkami, milo by bylo rozmawiac w wiekszym gronie i cieszysc sie wspolnie macierzynstwem
naprawde;-)

Buziaczki Ankami dla Ciebie i Lucji !Blania tez slina stoi sama puszcza sie i nie chce zadnej pomocy naszej , dala juz nawet kilka kroczkow pojedynczych sama do nas na krotkich odcinkach ale to zawsze cosa u nasSławek od tygodnia staje sam tak porządnie w łóżeczku czy przy kanapie
ma 6 zębów, waga 11 kilo
A młoda w piątek ma 4 urodzinki.
Też się czuję tu nie co obco, kiedyś próbowałam pisać to miałam wrażenie że nikt moich postów nie czyta..więc "uciekłam"![]()

, waga tez sliczna Blania to okruszek

Zanetko - Glowa do gory Kochana , chyba przechodzisz to co Ja,rozumiem Cie bardziej niz Ci sie wydaje...:-( tez ciagle jakies spiecia i ciche dnie miedzy Mna a Mezem,dzis sie troszke uspokoilo ale nzow cos cuduje...ale mezczyzni to juz taki narod .. ale musze to jakos powoli ratowac bo chce zeby Blancia miala Tatusia swojego przy Sobie. Tez ciagle siedze sama z dzieckiem w domu, teraz poznalam kolezanke ktora jest starsza od Mnie o niewiele i zgadalysmy sie i razem chodzimy na spacerki to moja jedyna kolezanka na obczyznie:-Hej nie pisze ostatnio bo mam problemy z M, wiecie coś nie możemy się dogadać.
Iiwka i julkowa współczuje rozłąki, nam by się przydała, zresztą ja i tak całe dnie sama z małą chyba nie zauważyła bym różnicy.
Milenka łobuzuje strasznie, daje popalić, ciężko mi bo niemam żadnej pomocy.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życze:-).
zawsze sluze pomoca ;-) My Kobiety musimy sobie dawac rade 
Tez czasem chce uciec od tego zabrac Mala i wrocic na jakis czas do Polski ale wiem ze to niczego dobrego nie wrozy ...

ale pomoc meza nie powiem napewno by sie przydala .....
slodkosci
).