Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A zasnął dopiero przed 12
Jka sie obudzi to pojdziemy na spacerek jeśli nie będzie padać bo ppochmurno jest.
Super że mąż przyjeżdża:-)No i tak jak Buziaczek dwa razy mocniejszy trunek piłam
Ale wyprasowałam wszystkie.
Zostały mi "tylko" nasze i najgorsze-koszule mojego m.

Oj, Ty przebiegła kobietko.Najnowsze wieści mąż wraca w ten weekend wydała sie niespodzianka ale jestem happy
A wydała sie dzieki mojej kobiecej intuicji,bo cos właśnie tak przeczuwałam i napisałam że w ten weekend wybieramy sie do znajomej (kłamstewko)i wtedy sie wydało
Napisał że mam czekac na niego i nigdzie się nie wybierać![]()
Nie dałaś się zaskoczyć.

FAjnie, cieszę się razem z Tobą.;-):-)
:-)
Na szczęście dzieci widują sie z teściami mniej więcej raz na dwa tygodnie przez pół dnia, a w takim czasie nie da się za bardzo rozpieścić.;-) Gorzej jest z moją mamą.
To, że jej zwrócę uwagę, skutkuje tylko tym że na moment sie obraża (na mnie), jest jej przykro, ale i tak robi swoje. Już czasem brak mi sił do niej.
. W końcu wzięłam aparat i nagrałam filmik. Pokazałam mu i się uspokoił.

Hehe widze ze jak Blancia buszuje po szafkachWitam.Kacper śpi po pół godzinnym płaczu bo chciał z szafki moją bieliznę wyjmować....
Przyznam że dość go miałam...:--(

:-
jakies bakterie wykryli i woda nie nadaje sie do picia, nie wolno nia myc zebow,ale prysznic mozna brac,zwierzetom nie wolno dawac
a przed gotowaniem trzeba ja dokladnie wygotowac
boje sie ze moze Blancia jakos polknela ta wode podczas kapieli i teraz bedzie chorowac nie wiem sama
podam jej na wszelk wypadek w nocy paracetamol, zeby nic sie nie zagniezdzilo 

:-(

ale to nie znaczy ze sie nie myje 

a Blania niestety zostanie z Tesciowa u Nas w domciu bo sie rozchorowala , wczoraj katarek sie pojawil i nie mogla spac wstala o 20 i nie mogla zasnac do 22.30 Maz wrocil pobawil sie z Nia i poszla spac , ale calka noc plakala, budzila sie bo katar ja meczyl, a nad ranem o 7 wielka temp.38.5 albo i wieksza bo nie dala sobie dobrze zmierzyc bo plakala (boi sie termometra:-() szybko podalam jej apap i az miala odruch wymiotny :-

Buziaczku- oj teraz Twoja Niunia chora:-(duzio zdruwka dla Blaneczki,niech ucieka wstreny wirus,najgorsze dla Niej te noce....ja kladlam Moja troche wyzej do snu zeby ja katarek nie dusil i nie kapalam tez i to nawet ze cztery dni....tak na wszelki wypadek zeby nie bylo jeszcze gorzej....
Dzieki dziewczynyOj to się Blaneczka męczy, mały skarbek. Dużo zdrówka dla niej i spokojnego snu w nocy. Do czwartku się wykuruje i będzie zdrowa![]()

caly czas jej sciagamy , i zakrapaimy krople ohhh mwoie wam jak mi jej szkoda , bo tak sie meczy z tym nosem:-

Wczoraj od 12:00 do dzisiaj do 17:00! Króciutko ale się bardzo cieszę! Zdjęcia na NK.