Marta1981
Rodzyneczka
Jul przed 7-mą na śnie pociągną kaszki i JESZCZE śpi
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, Ty przebiegła kobietko.Najnowsze wieści mąż wraca w ten weekend wydała sie niespodzianka ale jestem happy
A wydała sie dzieki mojej kobiecej intuicji,bo cos właśnie tak przeczuwałam i napisałam że w ten weekend wybieramy sie do znajomej (kłamstewko)i wtedy sie wydało
Napisał że mam czekac na niego i nigdzie się nie wybierać![]()
Hehe widze ze jak Blancia buszuje po szafkachWitam.Kacper śpi po pół godzinnym płaczu bo chciał z szafki moją bieliznę wyjmować....
Przyznam że dość go miałam...:--(
Buziaczku- oj teraz Twoja Niunia chora:-(duzio zdruwka dla Blaneczki,niech ucieka wstreny wirus,najgorsze dla Niej te noce....ja kladlam Moja troche wyzej do snu zeby ja katarek nie dusil i nie kapalam tez i to nawet ze cztery dni....tak na wszelki wypadek zeby nie bylo jeszcze gorzej....
Dzieki dziewczynyOj to się Blaneczka męczy, mały skarbek. Dużo zdrówka dla niej i spokojnego snu w nocy. Do czwartku się wykuruje i będzie zdrowa![]()