paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
hej Dziewczyny troche musze nadrobic a tu czasu brak
Wszystkiego najlepszego dla maluszkow duzo zdrowka spelnienia marzen i usmiechu!!!!! sto lat!!
iiwka a co sie stalo ze bylas z Kacperkiek u o rtopedy??? ja tez chyba musze isc z Jula bo jak chodzi to tak zarzuca nozka

katrinm fajnie ze impreska sie udala i torcik smakowal to najwazniejssze:-);-)
jaśmina moja Julka wziela kase a potem zabrala sie za obraczke

Wszystkiego najlepszego dla maluszkow duzo zdrowka spelnienia marzen i usmiechu!!!!! sto lat!!
iiwka a co sie stalo ze bylas z Kacperkiek u o rtopedy??? ja tez chyba musze isc z Jula bo jak chodzi to tak zarzuca nozka

katrinm fajnie ze impreska sie udala i torcik smakowal to najwazniejssze:-);-)
jaśmina moja Julka wziela kase a potem zabrala sie za obraczke

juz wrocilam z holidays i jestem niesamowicie zmeczona nie moge dojsc do siebie jeszcze , dotarlismy dzis w nocy o 1 , wciaz mam balagan i wszedzie walizy i sterty prania , wakacje udane , Blani urodzinki - wyszly srednio nie tak jak sobie wymarzylam ale kolejne beda lepsze
....Pozdrawiam do jutra , nie nadrobie bo nie ma takiej opcji nawet....wybaczcie juz sie wkrecam na nowo i pisze :-)
Dojdziesz do siebie szybciej niż myślisz:-)
ale przebrnelam przez to wszystko jakos ...wsumie to cale dwa tygodnie przesiedzielismy nad jeziorem na dzialce Blaneczka opalona , pluskala sie codziennie w baseniku , i biegala po dzialce jak oszalala 
hehehheehe