Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czytając bazylie się wystraszyłam o nią bo co nie znane budzi strach, nie tylko ją pocieszyłaś ale i nas wszystkie;-)
W przepisach wrzuciłam przepis na ekspresowe i łatwe ciasto (murzynek - a jak doda się cynamon i przyprawy korzenne to robi się z tego piernik)
) i idę sobie zrobić parzoną z mleczkiem i cukrem,może mnie obudzi bo jakaś "połamana" dzisiaj jestem nasza córka sobie przywędrowała do naszego łóżka i weź ją wywal-nie miałam sumienia
ona rozwalona a my pościskani
wizyta najwcześniej koniec marca-początek kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inny w tym tyg nie da rady....do poznania mamy 30 km-w sumie nie daleko ale młoda po takiej podróży jest zmęczona i marudna, potem mi nie usiedzi, ma dziurę w zębie a nawet dwie, nic ją na razie nie boli ale chciałam zawczasu pojechać...i nie wiem...
a na kasę chorych nie mam zamiaru iść bo nic nie zdziała powie mi że mleczaków się nie leczy...
zastanawiam się czy dać młodą do przedszkola we wrześniu...ona nigdy prawie nie choruje a przedszkolaki średnio 2 razy w mcu są poprzeziębiane...