reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ja polecam dziewczyny "Marię Antoninę" Sofii Coppoli, świetnie zrobiony film, a ile w nim pysznego jedzonka ;-) Ciasteczka, torciki, bezy, czekoladki, wisienki, pianki.. ach, aż mi się jesc zachciało :-)

Bazylia dlaczego myślisz, że mój mąż to obcokrajowiec??? Bo Wolf??? To jego ksywa, na imię ma Olaf i jest Polakiem :)

A co do Małaszyńskiego, to jak dla mnie jest całkiem, całkiem :)

a dwa lubicie książki-ja zaczynam czytać "diabeł ubiera się u Prady" zobaczymy czy to faktycznie takie ciekawe:confused: jak mówią....
mam apetyt na "coś" tylko muszę zgadnąć na co.........wciągnęłam kebaba, po kebabie rosołek który się "ostał" jabłko, banana, jogurt.......cały czas coś w tyłku pełno a oczy chcą jeszcze.....:eek:

marika nie wiesz kto to ,grała w magdzie m ,oficerach,albo w nowym filmie 'swiadek koronny';-)
apetycik ci dopisuje a ja jakoś wiecej nie umiem zjeść nawet mniej teraz mieszcze ;-)

Cześć;-)
Wstałam dzisiaj z ogromna kolką po prawej stronie.Nie dam rady kichnąć.Dziewczyny macie podobnie bo się stresuje???To takie kłócie jak przy kolce,przy kości po prawej stronie.:confused:

reklama
Zebrra przeziębionko nadciąga, więc już zasięgnij po miodek,cytrynkę, rumianek do picia, i najlepsze są grapefruity nie są teraz makabrycznie drogie sama je wcinam to bomba witaminowa>::) miałam katar-zaczęło się od kichania:tak:
oliwka dzięki -nie oglądałam magdy m, ani oficerów ale z reklam wiem...już zajarzyłam który to:)
ewa takiego kolkowego bólu to raczej nie mam nie wiem co ci doradzić.....

ktoś tu pytał kiedyś o mdłości......czasem rano mi się zbiera, tak mdli...ale szybko staram się czymś zająć, coś zjeść i przechodzi ale to tylko rano, to normalne...
no i dziewczyny co z siusianiem? nadal tak latacie do wc? bo ja wściekle:zawstydzona/y::laugh2: w pierwszej ciąży pamiętam że na początku ciąży, potem luz i pod koniec znowu...a teraz to mi nie ustaje...:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry