Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cera: dziewczyny, gorąco polecam olejek z wiesiołka do smarowania buźki. Nie widziałam go w sklepach i aptekach, można za to kupić go w esentii: Gal, AllerGal Olejek z nasion wiesio
zebrra już nie chcę od ciebie-robie swoją ogórkową
mila pizza własnej roboty jest najlepsza, tylko lepienie tego drożdżowego ciasta fe....kładziesz swoje składniki ile chcesz, oliwki, paprykę,pieczarki, pomiodora (teraz pędzonego )szyneczkę no i ser-bez umiaru co tylko zechcesz, chyba zrobimy w przyszłym tyg,;-)
a i u mnie śnieg!!!! czarownice!!!
Jesteśmy z synusiem w domku!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Umnie twarz ok,pryszcze sporadyczne, ale za to cały dekold mam wysypany!!!!!
I znowu mam zwolnienie, teraz na synka,uwarzać trzeba po operacji a z pracy to mnie wywala!!!!!!!
Zgadzam się z Zebrrą co do kosmetyków Ziaji, z tym że ja używam balsamu Kozie Mleko do suchej skóry (białe opakowanie) na brzuch, klatę i ręce, natomiast HerbikaPlant uelastyczniający (różowe opakowanie) do tyłka i nóg. Poza tym Ziaja wypuściła rewelacyjny krem do dłoni, też Kozie Mleko - ja miałam naprawdę bardzo suche ręce, a odkąd go używam (jakieś 2 lata) widać wyraźną poprawę.
Co do suchej skóry na twarzy i wszelkich plam polecam Wam krem E45. Kiedyś podsunęły mi go koleżanki, gdy dostałam dziwnych plam na dole twarzy i na szyi. Jest to krem dermatologiczny dla niemowląt. Ale na mnie też znakomicie się sprawdził.
Ale muszę przyznać, że w ciąży cera na twarzy wyraźnie mi się poprawiła. Co innego paznokcie - bez przerwy się rozdwajają
A wracając do tematu wątróbki - wczoraj pytałam lekarza - można, obrobioną oczywiście