reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami serię Kozie Mleko po prostu uwioelbiam, w ogóle Ziaja jest bardzo dobrą firmą, nie wspominając o śmiesznie niskich cenach... HerbikiPlant nie używałam, ale przetestowałam większośc kremów do twarzy :)
Powiedz jeszcze ten krem E45 mozna kupić w sklepach, czy tylko w aptece?

reklama
witam!:-)
byłam wczoraj u gin i pytałam o gotowane serki pleśniowe - powiedziała, że lepiej nie jeść bo oprócz bakterii to są tam jakieś rzeczy nowotworotwórcze (hehe - chyba jest takie słowo?) i lepiej nie ryzykować, nie dała mi żadnych witamin, nadal łykam tylko kwas foliowy, morfologia moja zaczyna robić się anemiczna i mam jeść to co zawiera zelazo...

Wczoraj jak wyjechaliśmy z domu o 7.00 to wróciliśmy o 18.00... (lekarze, kilka sklepów i wizyta u teściów) kręgosłup juz mnie tak bolał, że jak przyjechaliśmy to leżałam padnięta do 21.00 :) po cieplutkiej kąpieli trochę mi przeszło... ale tak to jest jak się siedzi w domu i nigdzie nie wychodzi :)

marika - ja tylko tak napisałam... z tymi PKS :-) Jeśli chodzi o jazdę po Warszawie to poruszam się bez problemu i bez stresu tylko po tych ulicach które wiem, gdzie prowadzą (gorzej z tymi ulicami gdzie nigdy nie byłam i mogłabym zabłądzić :happy: )

http://www.o2.pl
Magdalenka, Marika, zebra :-) - ja na razie nie mam żadnych problemów skórnych jest nawet lepiej niż przed ciążą... do tego mam EKSTRA paznokcie - przede wszystkim wogóle się nie łamią i nie rozdwajają:-)

waga 2 tyg. temu to 1 kg do przodu, a brzuszek mój też przystopował

Czy czujecie od czasu do czasu takie sciśkanie w brzuchu... biorę no-spę i pomaga... zastanawiam się jednak czy to jest normalne?

zebra - wiem, że ucina tekst jeśli w opisie strony www znajdzie się jakis polski znak... pisałam nawet do BB dlaczego tak jest ale mi nie odpisali :wściekła/y: za to Ty mi pomogłaś... mogłam sama się tego domyśleć z uwagi na to czym zajmuję się na codzień, ale jakoś nie pomyślałam, ze wystarczy odhaczyć tam na dole i jest OK :happy: Dzięki :-)
zebra - z obiadku niestety nici jak pisałam na samym początku - a kurczę miałam tak ogromną ochotę na ten ser :wściekła/y:

Ja znów zjadłam kawałek pizzy, bo do pracy przyjechał jakiś ohydny obiad, którego nie mogłam strawic..
Ciekawe jak to jest, ze jednym poprawia się cera, paznokcie, włosy, a innym wręcz przeciwnie.. Mi zdecydowanie wszystko na plus, mam nadzieję, ze tak już zostanie :)

Alkmena trudno odbijemy sobie po porodzie :) najemy się pleśniaczków ile wlezie :)

Bazylia
, ktoś mi ostatnio mówił o jakimś przesądzie, ale że nie jestem przesądna i nie wierzę w takie rzeczy, to nie wiem czy dobrze zapamiętałam... Chodziło o to, że jak kobieta w ciąży brzydnie, to urodzi córkę (bo ta jej odbiera urodę), a jak pięknieje, to urodzi syna... :) wiec może coś w tym jest??? No, ale skoro u Ciebie na plus, a masz mieć córę, to może jednak jest odwrotnie??? :)

Matka i noworodek ofiarami wypadku na śliskiej drodze
PAP/IAR 06:30 (aktualizacja 11:48) W nocy zmarł noworodek uratowany z wypadku w Rykach. Kierujący peugeotem stracił panowanie nad autem na śliskiej nawierzchni i uderzył w drzewo. W stanie krytycznym trafił do szpitala. Poważnie ranna jego żona zmarła w drodze do szpitala. Kobieta była w w 20 tygodniu ciąży, lekarze próbowali ratować maleństwo. Przeżyło tylko kilka godzin.

Policjanci apelują o ostrożną jazdę. Minionej doby doszło w lubelskiem do 4 wypadków drogowych, policjanci zatrzymali do kontroli 34 nietrzeźwych kierujących.

REKLAMA Czytaj dalej
NPB("005");

if (NJB('srodtekst')) { document.getElementById('rekSrd05').style.display='block';}

U mnie z cerą i paznokciami jest super, tylko skóra na ciele (poza twarzą) zrobiła się bardziej sucha, a na brzuchu chyba nawet trochę alergiczna - w każdym razie nadwrażliwa.
Zebrra, dzięki za prezentację kremiku. :-) Tylko jedna rzecz mnie tam zaniepokoiła w opisie: że ma w składzie witaminę A. A ja mam już tę witaminę w Feminatalu. I wiem, że jej nadmiar w ciąży szkodzi dzidziusiowi. Jak myślicie, czy ta witamina działa w tym kremie tylko miejscowo, czy też może przenikać do całego ustroju? Może Magdalenka się wypowie... Please. :-)
Kasia, witaj. Gratulacje.
Marika, przeceniłaś moją pracowitość. :-D Spód do pizzy był gotowy, z takiego rozwijanego surowego ciasta. Na tym miałam pomidory, bakłażany, cebulkę, czarne oliwki i oregano. I S E R! :-)
Ewa, najważniejsze, że Krzyś dochodzi do siebie - ignoruj pracę. Zresztą, jak pisała Bazylia, teraz i tak Cię nie zwolnią... :laugh2:
A w ogóle, Dziewczynki, to ja dziś podglądam, jak Maluszkowi nóżki rosną (ponoć intensywnie w 18. tygodniu) - i cała reszta też.:-):-):-)

Witajcie kobitki

EWA Straszna tragedia brak słów...

Zebrra myśle że nie poszarzała mi skóra tylko syfki, plamki, okrągła buzka he he i taka sie czuje nijaka. kiedyś bez makijażu wyglądałam dobrze a teraz do d.....
no i za to picie to musze sie porzadnie zabrać badania zrobiłam to sie okaze czy jest lepiej

reklama
Mila jesli chodzi o witaminę A, to z całą odpowiedzialnością mogę Ci powiedzieć, że chodzi tylko i wyłącznie o taką przyjmowaną doustnie, czy to w pożywieniu, czy w kapsułkach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry