reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

nie no grubelek rewelacja!!.... szczególnie ten na końcu z białą dupką :-D .... mamo - JA TEŻ TAK CHCĘ...
a po zachcianki - od czego faceta się ma? hihihi
anna kładź sie i oby żadna śmieciara snu nie zakłócała hehehehe

reklama
Nicoya a skąd Ty ? :confused: bo nie dosłyszałam... że słonko masz :confused: u mnie juz nie ma :wściekła/y: A białe dupki wszystkie miały, nawet mam zdjęcie tych dupek :zawstydzona/y: tylko nie wklejałam.

Grubelku zdjęcia pierwsza klasa!:) wyraźne, fajne:)
Anna to też macie sporą działkę my mamy 5.000 metrów kw-pół hektara:szok::laugh2: to dopiero mogę szaleć...ale będę miała roboty, z przodu będzie sad, za domem będzie staw, pomost, altanka w stylu chińskim, placyk zabaw dla dzieci, miejsce na ognisko-prawdziwy raj...:) plany i marzenia wielkie-tylko potrzeba kasy:)
U nas też wylazło słonko-:) ej laski wpiszcie w profil czy gdzieś tam skąd jesteście(chociaż województwo co?):)

Grubelku a masz prawo jazdy? Ja Ci wierzę że brak miasta czasem doskwiera-szczególnie zimą...ale przyznasz że lato i wiosna w "leśnym miejscu" jest nieporównywalnie piękna..i za nic w świecie by się tego nie zamieniało na żadne miasto! tego zapachu trawy, śpiewu ptaszków, szumu lasu...tych sarenek, wiewiórek i innych stworów:):) ale się rozmarzyłam ech

Nie mam prawa jazdy ! :no: nie zrobie , nie namawiać po pogryze wrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrr, :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Marika kasa jak kasa, ale czas uwierz ze my też mamy plany tylko brak czasu na realizację, wszystko idzie bardzo wolno, no i kasa.... a zadłużać się nie bedziemy :no: ale co tam zaraz wkleje dupki tylko zmniejsze :-)

Grubelku piekne te sarenki!!!
Jagiellonia witaj :) Bobowa stronka fajna, a przyjaciele najlepsi pod słońcem :)
Marika to jak już to wszystko zrobicie, to ja wpadnę na jakieś 2 miesięce wakacji, co??? :))

reklama
Cześć dziewczynki!!
Tęskniłam, ale miałam taki tydzień, że masakra... Miałam go opisać, ale chyba mi sił nie starczy!!! Ale już po wszystkim, nareszcie ... no prawie ...

Marika - zazdroszczę Ci - 4 kg tylko przytyłaś??? Ja już 7 - i to przy ostrym pilnowaniu się, naprawdę...:zawstydzona/y:

Pastela - witaj na forum, dobrze, ze dołączyłaś!!!

Ewa- gratuluję połowinek ...

Zebrra - nie martw się pierdołami, tego się nie da uniknąć!!! Ja chodzę na wysokich obrotach, a jak tylko chcę się wcześniej położyć, to zarzuca się mi lenistwo ... itd... Jak masz ochotę zajrzyj na mój post - o ratowaniu małżeństwa - zobaczysz jaka miałam deprechę. Teraz puszczam te komentarze, ale i tak jest trochę przykro ..

ewa - wiem doskonale o czym piszesz, u mnie było to samo. Na razie jest lepiej, ale też nie wiem, co będzie dalej. mam nadzieje, ze ci się wszystko ułoży...

Anna - gratuluję chłopca - ja tez się spodziewam... A!! To USG to ja miała dwa razy już robione (przed świętami BN i teraz, w lutym, to bardzo dobra sprawa, no i też mam płytki :-)).

Nicoya - Bardzo długo zastanawiałam się nad Karolkiem, ale w końcu wybraliśmy Igora, ale Karol bardzo mi się podoba ...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry