Cześć dziewczynki!!
Tęskniłam, ale miałam taki tydzień, że masakra... Miałam go opisać, ale chyba mi sił nie starczy!!! Ale już po wszystkim, nareszcie ... no prawie ...
Marika - zazdroszczę Ci - 4 kg tylko przytyłaś??? Ja już 7 - i to przy ostrym pilnowaniu się, naprawdę...
Pastela - witaj na forum, dobrze, ze dołączyłaś!!!
Ewa- gratuluję połowinek ...
Zebrra - nie martw się pierdołami, tego się nie da uniknąć!!! Ja chodzę na wysokich obrotach, a jak tylko chcę się wcześniej położyć, to zarzuca się mi lenistwo ... itd... Jak masz ochotę zajrzyj na mój post - o ratowaniu małżeństwa - zobaczysz jaka miałam deprechę. Teraz puszczam te komentarze, ale i tak jest trochę przykro ..
ewa - wiem doskonale o czym piszesz, u mnie było to samo. Na razie jest lepiej, ale też nie wiem, co będzie dalej. mam nadzieje, ze ci się wszystko ułoży...
Anna - gratuluję chłopca - ja tez się spodziewam... A!! To USG to ja miała dwa razy już robione (przed świętami BN i teraz, w lutym, to bardzo dobra sprawa, no i też mam płytki :-)).
Nicoya - Bardzo długo zastanawiałam się nad Karolkiem, ale w końcu wybraliśmy Igora, ale Karol bardzo mi się podoba ...