reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa podsunęłas mi pomysł! Bazie! Potem pójdę zobaczyć czy już cos w lesie wyrosło i jeszcze gałązki brzozy... zupełnie o tym zapomniałam :baffled: Przeciez wiosna już! :-)

reklama
Oj Zebrra, na żadne ;) napisałam, że jestem po zakupach, bo musiałam coś na śniadanie dokupić ;)
A teraz do lekarza, na cmentarz, potem faktycznie zakupy ale spożywcze i może jakieś kosmetyki, no i pójdę skreślić kilka liczb, bo kumulacja - może coś się trafi ;)
Uciekam zatem, miłego dnia Wam, Dziewczyny, życzę :)

Zebrra ja ostatnio też chciałam okna umyć ale mąż mnie ochrzanił i sam się za nie zabrał ;-)
A ja też mam dzisiaj dużo energii, zakupy zrobione, w domu posprzątane, pranie wstawione :tak: Może to przez ten wczorajszy basen mam więcej wigoru ;-)

A dzisiaj ide na 13 do gina i może w końcu dowiemy się co mi tam w brzuszku szaleje, chyba że robi to na złość i nie pokaże :tak: Później dam znać co i jak a narazie idę zrobić jakiś obiadek :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Witaj Negri :)
Wiesz, ja jestem pewna, że Olaf zabrałby się za okna jeśli tylko miałby czas... a jeśli ja mam czekać do weekendu, kiedy mamy jedyne chwile, które spędzamy razem, to wolę sama umyć i w weekend będziemy mieć czas dla siebie... :)

Cześć dziewczynki
ja na usg idę dopiero w sobotę. Już nie mogę się doczekać!
A to oczyszczanie które miałam, bo widzę że wzbudziło niemałe zainteresowanie ;) nazywa się mikrodermobrazja, wspaniała rzecz! buzię mam dzisiaj jak niemowlę.
Miłego dnia laseczki!

reklama
Zebrra wiem dokładnie o czym mówisz bo ja też uwielbiam spędzać każdą wolną chwile z mężusiem a jak mam brudne okna to też nie mogę na nie patrzeć. A w weekend chce dać Maćkowi wolne od pracy i z reguły chodzimy tylko na rynek po świeże pieczywko i warzywa a później zamykamy drzwi i nikogo nie ma w domu ;-) Ale niestety Maciek jest informatykiem i pomaga znajomym po godzinach albo ma prywatnych klientów i dlatego ma w tygodniu mało czasu a teraz w weekend też jedziemy do mojego kuzyna bo kupuje kompa no i kolejna sobota w plecy :-(
Dobra lece się szykować do lekarza bo jeszcze do mamy muszę wejść ;-) Trzymajcie kciuki żeby moje maleństwo pokazało co tam ma między tymi nóżkami :tak: hihihihi Do zobaczonka i miłego dnia
P.S. zapomniałam napisać że jakbyście chciały zobaczyć co za pulchne ciasteczko ze mnie to dajcie znać a wrzuce linka do stronki ze zdjęciami :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry