Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak będzie pyliło to się zamknij w domu i nie wyłaź! Ja mam dodatkowo astmę, i 1 wziewa mogę brać. Może poproś, żeby w razie duszności lekarz Ci wziewne przepisał? Byłam na konsultacji u 3 alergologów, i każdy to samo żadnych leków, bo szkodzą dziecku, po co je truć?

Jesteś ode mnie o miesiąc starsza. Przekazuję buławę z honorami :-). Pytałaś o zależność długości L4 i macierzyńskiego - dziewczyny już Ci to, zdaje się, wyjaśniły; ja tylko dodam, że jeśli chcesz się starać o ten zasiłek (czyli być na zwolnieniu dłużej niż 180 dni), to musisz złożyć odpowiedni wniosek miesiąc wcześniej. Ten wniosek przygotowują Ci w kadrach, musi go też uzupełnić lekarz, dlatego aby złożyć go w terminie, trzeba się zabrać za załatwianie sprawy dużo wcześniej. I jeszcze jedno: raczej nie licz na to, że ten zasiłek będziesz miała wypłacany tak regularnie jak dotychczasowe świadczenia związane z pensją, np. zawsze z końcem miesiąca. Tzn. wypłacą Ci wszystko, co Ci się należy, ale nie tak terminowo. Lepiej być przygotowanym na opóźnienia. ZUS tylko zabierać lubi terminowo
.Pastela, wreszcie ktoś mi odebrał laskę marszałka seniora!Jesteś ode mnie o miesiąc starsza. Przekazuję buławę z honorami :-).