Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nicoya no wiesz? bób na obiad?? to przekąska przecie!!!
Co to są te pompony takie od czapki??( ) obiad to u mnie chyba co? przecież na głodzie cię trzymać nie będę...a dużemu zostaw kartkę że żarcie w lodówce...
obiecuje ze bede odzywac sie czesciej , zycze wam spokojnej nocy ide sie myc i szukac jakies szmatki do pracy, bo jak sie siedzialo miesiac w domu to dresik wystarczyl..... a teraz do pracy trzeba jakos wygladac;-)
marika - amerykańskich filmów nie oglądasz? buhahhaha - skakać z tymi pomponami to już ci (zważając na twój stan) nie każę no dobra - ty obiad, ja jakieś ciasto przywlokę... Duży zaopatrzony na jutro - zrobiłam mu dzisiaj już pulpeciki w sosie pomidorowym :-)
jazztina nie taka seniorka buhahaha sobie nie dodawaj u mnie maluszek uaktywnia się o 14 po południu i 19-20 na wieczór i tak sobie tam puka raz mocniej (jak krzywo usiądę) raz słabiej - przez pół godzinki - resztę doby przesypia
ale narobiłyście mi ochoty na domowe ciasto i bób itp... za mna od oczątku ciąży chodzą maliny więc mamusia mi kupuje mrożone, ciocia przywiozła sok malinowy z Estonii oczywiście własnej roboty, a ja bym tak chciała garściami jesc swieże owoce i widziałam już w sprzedaży, ale 20 zł. za 15 szt
moje tak samo wiercipięta, szczególnie jak się kładę wieczorem to [przez dłuższą chwilkę kopie:0 czy boksuje-kocham to uczucie Jazztina czemu seniorka??? do 60-tki dobijasz?;-)