reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anka, mój Marcin twierdzi, że pan Kleks to gej, a ja się okropnie bałam armii wilkołaków i doktora Pajchiwo :-) Moim zdaniem Pana Kleksa ktoś kręcił po jointach ale uwielbiam tą bajkę, zwłaszcza piosenki.
Zebrra, ale jaja!! drżę przed jutrzejszym usg. Nie chcę siusiaka we własnym brzuchu!!! ;)))

reklama
No właśnie Bazylia, w kinie jak maszerowały te wilkołaki to odwracałam głowę ;) A dla Mariusza to po prostu fragment z muzyką TSA ;)

I też nie chcę teraz potwierdzać płci dziecka, po tej Zebrrowej siurpryzie ;)

Hej kobietki :-)

Jakie macie plany na dziś ???? Ja mam zamiar posegregowac ciuszki które dostałam od szwagierki ;-) A i w galerii wrzuciłam Wam linka do tych fotek co ostatanio pisałam :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Witajcie jestem z powrotem :) Widzę, że za mną tęskniłyście :-) :-) :-)

No więc jestem po wizycie u gina, która przebiegała według tego samego schematu co zwykle, w zwiazku z czym niewiele się dowiedziałam, ale też o nic nie pytałam... :-D Standardowo usłyszałam zachwyty nad moją morfologią, co z tego, że krwinki biłae (WBC) 13,00 - jak zwykle... Dostałam skierowanie na jakieś CRP, musze poszukać w google, bo nie mam pojęcia co to... No i oczywiście dostałam też skierowanie na ulubiony przez wszystkie ciężarówki test obciążenia glukozą (nie wiem dlaczego, ale myślałam, że jakimś cudem mnie to ominie :-D :-D :-D ). Zaliczyłam jeszcze fotel ginekologiczny...czego po prostu nienawidzę, ale widziałam też dzidziolka (3 raz w tym tygodniu). Więc wybaczyłam ten fotel... :)

Grubelku widzę, że to nawet nie szok pozebrrowy, ale prawdziwa trauma pozebrrowa :) Przestraszyłam Was, co??? :tak: :tak: :tak: No cóż, sama pewnie już się nie dowiem co to za dzidzia tak mnie kopie przynajmniej do porodu :))
A co do bananów Kochana to dzisiaj nie zjadłam jeszcze ani jednego, ale wszystko przede mną :) Z całą pewnością tę ciążę mogę nazwać bananową ;-) ;-) ;-)

Ankami nie dość, że Pan Kleks gejowsko-pedofilski, to jeszcze niepoprawny politycznie, bo chyba właśnie z Kleksa pochodzi "Kaczka Dziwaczka" :-) :-) :-)

A tak swoją drogą: zdecydowane TAK dla gejów i lesbijek, wszystkich mniejszości, aborcji i eutanazji!!!!!

Zebrra, ale numer!!! :-) I wielce dosłowne jaja. Może zrób 3D - wtedy kolejna już w IV RP afera pisiurkowa powinna się definitywnie wyjaśnić :-D.
Patina, na Twoim miejscu ponowiłabym badania u innego lekarza. Strzeżonego Bozia strzeże.
Biedronka, witaj. Jak miło czytać takie pozytywne wieści! :-)
Ankami, Mało Szanowna Koalicja prędzej zakaże emisji "Pana Kleksa" z racji nie pochwalanego przez nią pochodzenia jego autora... :-D

reklama
Do góry