reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ale dziś pustki:dry:
kluska witaj w naszej drużynie ciężarówek;-)

a ja idę coś zjeść na kolację biała kiełbaska i pieczarki z obiadu:baffled: jeszcze jasno a moja córka już dobranockę ogląda-muszę się przyzwyczaić:)

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie! Tak się zaczytałam w babyboom, że zupełnie straciłam poczucie czasu. Od jakiegoś kwadransu mała bryka mi w brzuchu więc muszę zmienić pozycję. Najwidoczniej nudzi jej się w środku, idę wie trochę pospacerować i się dotlenić, żeby dobrze spała w nocy i nie budziła mnie swoim kopaniem :tak:

WITAMY KLUSKA W NASZYM GRONIE :-) :tak: :-D

Dziewczyny a ja ide odpocząć bo mnie dziś teściowa wymęczyła swoim tekstem: no zjedź coś ... może Ci sałatki nałożyć ??? itd. itp. hihihihi

Do spisania jutro i spokojnej nocki Wam życzę :-)

WITAJ KLUSKA!
Mieszkamy w sumie niedaleko, więc od razu wyskakuję z pytaniem :-): gdzie zamierzasz rodzić? W Bielsku? Ja zastanawiam się nad Prywatną Kliniką Esculap, słyszałaś może co nieco o niej?
Klinika Chirurgii i Po?o?nictwa "Esculap"

Negri to w nowej M jak mama jest odpowiedź na to jak sobie radzić w takich sytuacjach :-D

Marika - dzięki za słowa otuchy. Przemilczałam, ale później zadałam mu pytanie czy wie, że "szmaciara" będzie matką jego syna. Zatkało go, wkurzył się - ale bardziej na siebie, za to co powiedział.
Kundelki są najwspanialsze i najwierniejsze :-D

Ja chyba pójdę w ślady Kluski i skoczę jeszcze raz na dobranoc połazić po osiedlu. Ostatnio mam problemy ze spaniem, może spacer pomoże?​

Cześć Anna_79

W Poniedziałek przeszłam się z kumpelą po Bielskich szpitalach. Nie zaglądałam do Eskulapu ale wiem na 100%, że tam rodzić nie będę -bo jak coś będzie nie tak to oni nie pomogą maluszkowi od razu, tylko będą wieźli dzieciątko karetką do szpitala wojewódzkiego. Tylko tam jest patologia noworodka. Poza tym droga z wapienicy do szpitala jest dość zakorkowana. W Esculapie przyjmują tylko pacjentki po 38 tygodniu tzw. ciąże łatwe - a kto może wiedzieć w 100% że wszystko będzie ok?

W Wojewódzkim są super warunki, ładne sale, przestronnie. Ale nie wiem jak obsługa. Słyszałam rózne opinie.

Na Wyspiańskiego jest teraz odnowiona porodówka, owszem jest może bardziej przygnębiająco ale sale też są 2 i 3 osobowe z łazienką i wc (jak w wWojewódzkim). A poza tym położna, która udzielała mi informacji zrobiła to naprawdę rzetelnie. Poza tym moją ciąże prowadzi lekarz z Wyspiańskiego.

Myślę jednak, że to się rozstrzygnie dopiero w lipcu. Mieszkam w Kamienicy więc do Wojewódziego mam bliziutko- jeszcze nie wiem. Polecam Ci stronki:
Bielsko-Bia

Witam!
Alez naprodukowałyscie.... :szok:

Czyżby ktoś nie lubił kotków?????????? :evil:

Marika no masz szczęscie że jest daleko :-D :dry: ;-) bo to nie jest taki zwykły koteczek, a w łapkę prawdopodobnie ugryzł go jakiś leśny zwierz z którym stoczył walkę ( chyba lis), na szczęście jest szczepiony... :-) (kot oczywiscie).
Dobra idę czytac co tam ciekawego sie działo....

No dobra przeczytałam.... :szok:

Zebrra nochalek do góry... bedzie dobrze :-)

Alkmena, Pastela i Anna bardzo fajne te Wasze psiaki... też mi się marzy tylko że Owczarek niemiecki :-) mąz niestety nie chce sie zgodzić... ale urabiam go ....

Ewo podziwiam za cierpliwośc... ja bym nie była łagodna tylko teściową opier**** a co! ma swoja rodzinę niech sie nią zamie a nie Wami! :wściekła/y: A wracajac do psów Nowofunlandy sa super... lubię duże psy...

No i...

WITAJ KLUSKA!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry