Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
:-(
i jak po ok. 5 mieś. dowiedziała się, że jest w ciąży, to od razu bała się bólu i dlatego ryczała. Ale na drugi poród pojechała do innego szpitala, nie brała już położnej tylko umówiła się z lekarzem, który ja znieczulił i pomagał rodzić (koszt 400zł) dostała za dużą dawkę środka i nie czuła bólu, mówili jej kiedy ma przeć i była bardzo zadowolona, od razu sama robiła fotki, bo mężowi trzęsły się ręce, a wiadomo drugi poród trwa krócej. 
cała przychodnia jużo tym trąbi i jak tam wchodzimy to tylko słychać "O to ten..." ;-) A ten FIBREX kotom też można?
no wziąć na ręce moją Julkę... :-)
:sick: i wiem że nie umiem... i sama nie dam rady... ostatnio rozmawiałam o tym z lekarzem i jedną położną. Położna powiedziała że jest teraz tak: jeżeli kobieta się boi i ma ku temu powody (poronienie, ciężki pierwszy poród, strata dziecka przy porodzie itp lub się boi i już) to powinna iśc do psychologa który wystawia zaświadczenie o takiej sytuacji i że jest wskazanie do CC. Mój lekarz to potwierdził
Jeszcze mamy trochę czasu ale tak w maju to ja zamierzam mu o tym powiedzieć i wręcz wymóc CC... wiecie ból bólem ale najbardziej to boję sie o dziecko że przeze mnie mogłoby się mu coś stać...