reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć wieczorkiem!
Wczoraj telekomunikacja zmieniała łącza u nas i do teraz nie miałam neta :wściekła/y:, ale mam pewnie kupę zaległości :szok: jutro nadrobię, postaram się!

Nie dość, że neta nie było to też tv! Ale dzień, na szczęście miałam odwiedziny kuzynki z ciocią (z workami ciuszków, winogronkami i innymi smakołykami) :tak:, potem przyszła siostra i upiekła mi naleśniki z serem :-p, a nast. wrócił mój kochany z delegacji i przyjechał jego kolega, którego żona rodzi w tym samym dniu co ja, potem jeszcze mnie mama (z obiadkiem) odwiedziła, tak więc umilili mi ten okropny dzień i było bardzo sympatycznie i przyjemnie :laugh2:

reklama
Macie fajnie prawko tyle lat(ciekawe ile dostałyście punktów karnych przez te wszystkie lata-ponoć punkty się kasują po roku..?..)

I przez to wasze gderanie o pizzy namówiłam koleżankę i pojechałyśmy na kebaba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-ja kupiłam hamburgera ona wzięła kebaba dla siebie i dla męża, a ja jeszcze kupiłam Oli frytki właśnie miele ostatni kęs...i pękam, brzuch mi rozsadzi( i dupsko...:szok:):laugh2::laugh2:
Oglądam na tvp2 "dziewczynę z Alabamy" na razie nudnawy ten film...
Dobra idę się położyć jestem zmęczona bo dziś się napracowałam:)

Nicoya koniecznie mnie(nas) powiadom jakiej płci jest twój mały dzidziolek:)

Patina oj rośnie -ona nawet ciuchy zaczyna sobie wybierać...byle czego nie założy, miałam dres-spodnie takie bardziej chłopięce po moim siostrzeńcu i chciałam jej założyć tu po podwórku-co ty...powiedziała że brzydkie i nie chciała...:dry::eek::laugh2:

kochane moje wróciłam... wszystko w porządku - ponoć można na podstawie mojej ciąży podręczniki pisać - tak wzorowo :-D Duży tycio niepocieszony bo jak stwierdził czeka go wykańczanie klitki na stryszku - bo tylko tam mecze będzie mógł oglądać a to dlatego że.....

BĘDZIE DZIEWCZYNKA !!!!!! :-d:-d :-d

o Boże !!! Zaległości miałam od 500 strony, litości, ale dałam radę dziś przerobić :-D

negri i Alkmena - tak chodzi o kropelki przeciw kleszczom, pchłom i wszelkiemu robactwu, zawsze używałam Frontline (0k. 25zł na psa do 10kg, a teraz wypróbuję polski odpowiednik - ma ten sam skład a cena 13zł na psa do 10 kg)

natila - licz te skurcze, to macica ćwiczy, mi ginka powiedziała , ze max to 10 na dzień w 24tyg. jeśli masz więcej to lepiej idź na kontrolę, czy rozwarcie się nie robi, mi się kurczy szyjka i mam skurcze i muszę leżeć, no i 5 x dziennie brać Asmag Forte przeciw skurczom. A ruszać się dzidzia może raz mniej raz więcej to nie problem ;-)

Grubelku - a lekarzowi kopa sprzedaj odemnie, skrzywić igłę na koteczku? To jest sadysta trafił na kości? żeby stanu zapalnego z tego nie było :wściekła/y:

Anna- ja lubię zieleń, ale ta tunika taka jakaś trawiasta mi się nie podoba, ale każdy ma inny gust, a dziewczyny się o nią biją

nicoya - biedny Feluś, i gratulację córci :laugh2:

dziś miałam pierwszy raz w ciąży zatwardzenie :wściekła/y:- o cholera :szok: współczuję tym, które mają z tym problem codziennie, porażka a i jeszcze zgaga dziś 1 raz mnie męczy :no: czyżby już tak miało zostać:confused:

obronę mgr mam przełożoną na czerwiec :baffled:! Do końca maja praca ma być oddana, więc jeszcze chwilkę mam luzu, może niedługo będę mogła usiąść przy biurku i wziąć się za te projekty :confused:

A uszy przekuła mi mama jak byłyśmy nad morzem, miałam gdzieś ok.4 lat, pamiętam do dziś jak z jednym przekłutym uchem uciekałam po całym ośrodku a mama z igłą i ziemniakiem mnie ganiała prosząc o jeszcze jedno Moja siostra miała przekuwane w wieku 2 lat u kosmetyczki i luz szybko i po sprawie, bardzo chciała mieć kolczyki :-p

Prawko mam od 18 r.ż. tj prawie od 7 lat i cały czas jeżdżę, już od początku jeździłam na konie (35km) i wszędzie, na wakacje nad morze i gdzie mnie zaniosło, a teraz do szczecina na studia dowoziłam ekipę chłopaków bez prawka :baffled:. Mieliśmy z mężem już 5 samochodów ( VW garbusa, VW transportera busa, Mercedesa osob, Toyotę Corollę w spadku po tacie ;-)i nawet malucha, teraz mamy 2 - Renault Laguna Combi i Renault Clio).

dobra wyspowiadałam się to do jutra
buziaki :laugh2:

Witam Was z rana :)

O kolczykach pisac już nie zamierzam, bo tylko mi się ciśnienie podnosi... w ogóle wczoraj jakaś taka wnerwiona chodziłam... :)

Nicoya Słonko gratuluję córci!!! :) A na wiecu nie byłam, jeszcze tam brakowało cięzarnej z poparciem dla aborcji :))))))))))

Aaaaaaaaa Olaf jak wrócił z pracy, to pojechaliśmy na tą pizzę, więc nie skonczyło się kłótnią, którą zapowiadałam :))

ankami bo ja taki mikser jestem hihihihi - widać maluszek ma to po mnie - już się przyzwyczajaliśmy do tego że chłopak a tu Hanusia :-D

zebrra no i skupiłabyś na sobie media a berety by oniemiały hahahaha
a tak wogóle - ty coś ze snem masz??? jeszcze trochę i zaczniesz tu buszować o 4 rano :-)

pastela próżny trud twój - zostaw je tu na jeden dzień to piszą jak oszalałe - złośliwe czy jak? :-):-)

milusiego dzionka

Cześć!
No co ja tu widzę..:)
Nicoya-gratulacje wielkie-ale się cieszysz że będziesz miała taką małą królewnę-baby górą!!:):-D:tak:;-)

Noc dzisiaj miałam ciężką,Olka ma zapchany nos, i co chwilę w nocy " kwiczała"popłakiwała..do tego znowu skurcz łydki ech mam już tego dosyć:zawstydzona/y:
jestem zmęczona, niewypoczęta i w złym nastroju..:-(:-(

Dobra podnoszę odwłok i idę się ubrać i jakieś śniadanie zrobić.buziaki! nie szalejcie z pisaniem!:-p

marika - królewna to chyba po babci albo po Dużym - bo nie po mnie :-D ja byłam typowym babskim drzewowlazem hihihihi i nie daj Bóg by mama założyła mi rajstopki i sukieneczkę - wracałam w takim stanie, ze.... hmmm tyłek siny :-D
ale fakt - cieszę się bardzo :-D

przeryłam wczoraj nową "M-jak mamę" i korci mnie to znieczulenie zewnątrzoponowe - kobietki czy któraś z was tak rodziła?

reklama
Kochana pamiętaj, że ja mam drugie dziecko, które musze do zerówki wyszykować :) A druga sprawa, ąe juz się przyzwyczaiłam do takiego wstawania... :)

Co do zewnątrzoponowego to ja miałam, ale do cesarki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry