Pastela
Fanka BB :)
cześć wieczorkiem!
Wczoraj telekomunikacja zmieniała łącza u nas i do teraz nie miałam neta
, ale mam pewnie kupę zaległości
jutro nadrobię, postaram się!
Nie dość, że neta nie było to też tv! Ale dzień, na szczęście miałam odwiedziny kuzynki z ciocią (z workami ciuszków, winogronkami i innymi smakołykami)
, potem przyszła siostra i upiekła mi naleśniki z serem
, a nast. wrócił mój kochany z delegacji i przyjechał jego kolega, którego żona rodzi w tym samym dniu co ja, potem jeszcze mnie mama (z obiadkiem) odwiedziła, tak więc umilili mi ten okropny dzień i było bardzo sympatycznie i przyjemnie
Wczoraj telekomunikacja zmieniała łącza u nas i do teraz nie miałam neta
, ale mam pewnie kupę zaległości
jutro nadrobię, postaram się!Nie dość, że neta nie było to też tv! Ale dzień, na szczęście miałam odwiedziny kuzynki z ciocią (z workami ciuszków, winogronkami i innymi smakołykami)
, potem przyszła siostra i upiekła mi naleśniki z serem
, a nast. wrócił mój kochany z delegacji i przyjechał jego kolega, którego żona rodzi w tym samym dniu co ja, potem jeszcze mnie mama (z obiadkiem) odwiedziła, tak więc umilili mi ten okropny dzień i było bardzo sympatycznie i przyjemnie

Duży tycio niepocieszony bo jak stwierdził czeka go wykańczanie klitki na stryszku - bo tylko tam mecze będzie mógł oglądać a to dlatego że.....
czyżby już tak miało zostać
! Do końca maja praca ma być oddana, więc jeszcze chwilkę mam luzu, może niedługo będę mogła usiąść przy biurku i wziąć się za te projekty