reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziewczyny - jeśli któraś z Was jest zainteresowana muzyką relaksacyjną (8 melodii, w jednej słychać bicie serca) dla przyszłej mamy i dziecka zamieszczam link do ściągnięcia ze strony RAPIDSHARE - trochę trzeba ponaciskać różnych rzeczy ale w końcu można ściągnąć :)

RapidShare: 1-Click Webhosting

zebra - zadzwoniłam do swojego męża i kupi mi 2 pizze (bekon i pepperoni) oraz 2l. Coca-Colę... juz się nie mogę doczekać 17.30 :)

marika - właśnie dlatego zmienialiśmy samochód... powiększająca się rodzinka - fakt - było to w planach na kwiecień/maj ale trafiła nam się okazja (może nie tani ale z pełnym wyposażeniem) i trzeba było się szybko decydować :) przygadaj swojemu mężowi, ze jeśli nie będzie Ci dawał jeździć to nigdy nie będziesz jeździła szybko... a jak mu się śpieszy to wyjedźcie wcześniej :-) ja lubię szybką jazdę - wcześniej, mimo, że SC to był to jednak Sporting i depnąć też się dało... no ale w SC były 54KM a tu mamy 170KM :-) nawet człowiek nie poczuje a już 200 na liczniku :eek:

Aśka - w VW na szczęście jest regulacja wysokości siedzenia i jak wezmę max do góry to widzę maskę :-D

natila - ja faktycznie mogę gadać o samochodach non stop... tak samo o komputerach :) Mając CC a potem SC przez ładnych parę lat należałam do klubu miłośników tych samochodów www.centomania.pl :-)

zebra - wracając do tych kolczyków... może jak 3 letnie dziecko chodzi do przedszkola to może widząc koleżankę z kolczykami to sama chce mieć? A przecież kolczyki to nie jest coś co powoduje jakąś traumę na całe życie... Ja jak byłam mała to chciałam mieć kolczyki bo moja koleżanka też miała a samego przekuwania nie wspominam z jakimś strachem :-)

reklama
Aśka to jest ingerowanie w czyjeś ciało, nie dając mu szansy na wypowiedzenie się... dla Ciebie tylko dziurki, a dla mnie aż dziurki, albo jeszcze lepiej dwa niepotrzebne wkłucia, do tego sprawiające ból, może niewielki, ale zawsze dla dziecka ból i strach... pytam się po co? nie lepiej poczekać do stosownego wieku i dac dziecku szansę na to, by samo podjęło decyzję???

Moze zmienicie zdanie po pierwszym szczepieniu własnych dzieci...

Oj tam z kolczykami... dla rozluźnienia powiem Wam o pneumokoku :-D (kto nie wie co to to jest chyba Pneumokoki) Mówię do męża czy zaszczepimy Julke przeciw pneumokokom, a on na to: No tak kochanie wiesz w lesie są komary,kleszcze, dziki itd ale nie widziałem jeszcze takiego wielkiego pneumokoka który mógłby gonic Julkę i zaczął ganiać po pokoju wyma****ąc łapami... Igadaj z facetem o powaznych sprawach.... :wściekła/y:

A tak swoją drogą 3 letnie dziecko nie zwraca uwagi na takie pierdoły jak kolczyki w uszach, zabawkę to chciałoby mieć, ale nie wierzę w to, że kolczyki tak zachwyciłyby małą dziewczynke, że nagle zapragnęłabym je mieć...

Alkmena - ja dokładnie to samo robię w samochodzie. kogut się złości, że jak się po mnie za kierownice przesiada to najpierw pół godziny samochód do jazdy ustawia :-D. Ale w ogóle to on bardzo lubi być wożony. Kiedyś nie chciałam jeździć, to mnie ciągle namawiał. Woli być pewny, ze może się zawsze piwka napić itd, bo żoncia do domku przywiezie. A po za tym nie znosi zakupów, a że mam daleko, to woli wiedzieć że sama to załatwię... eh... faceci. Ale wiem, ze w wielu małżeństwach jest tak, że facet dzierży kierownicę i za nic babie nie chce oddać... no to u mnie odwrotnie..

Aśka to jest ingerowanie w czyjeś ciało, nie dając mu szansy na wypowiedzenie się... dla Ciebie tylko dziurki, a dla mnie aż dziurki, albo jeszcze lepiej dwa niepotrzebne wkłucia, do tego sprawiające ból, może niewielki, ale zawsze dla dziecka ból i strach... pytam się po co? nie lepiej poczekać do stosownego wieku i dac dziecku szansę na to, by samo podjęło decyzję???

Moze zmienicie zdanie po pierwszym szczepieniu własnych dzieci...
`;-) a ja tu o szczepieniach ... właśnie :-)

Nadal uważam, że wiele hałasu o nic z tymi kolczykami...
każdy może mieć własne zdanie, ale bez przesady .. tu na prawdę nie ma się co tak oburzać ... zbyt wielka ingerencja w ciało to by była jakbym dziecku płeć zmieniła bo mi nie odpowiada, a nie kolczyki...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry