reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

wiem gdzie jest brodnica mariczko taki ladny kosciolek tam jest ? i szkola podstawowa chyba? a w manieczkach to od maja narazie remont w pelni tam mamy bo to bylo mieszkanie w ktorym mieszkala staruszka kiedys i teraz tam generalny remont potrzebny jest !! ale w maju bardzo cie zapraszam na kawke prz poczusiach hahaha!

reklama
A w ogóle to ja mam nie lada problem z tymi samochodami. Mój mąż ma firmę auto-handel, więc samochody zmieniamy bardzo często. Teraz się ten golfik uchował, bo Kogut ma jeszcze jedną pracę, w której mu takie małe autko potrzebne. tak, to zanim się przyzwyczaiłam do samochodziku to już był sprzedany... i musiałam sie do nowego przyzwyczajać.

Hej! A ja mam prawko od 10 lat. Wozimy tyłki w Volkswagenie Polo. Teraz nie jeżdzę bo często robi mi się słabo, wolę nie ryzykować. Mam w domu szofera :-D

Zebrra - cieszę się, że już po rozprawie...przynajmniej jedno masz z głowy!

Zmykam. Jadę na 91 urodziny mojej babci. Miłego popołudnia!

Grubelku dokładnie o to mi chodzi, dziecko powinno samo zdecydowac w takiej kwestii, a nie mama, której akurat kolczyki się podobają... Nie sądzę, by 3 letnie dziecko samo wykazało chęć przekłucia uszu...bo nie ma pojęcia na co się decyduje...

Marika przkłuwania uszu w wieku 4 miesięcy nawet nie skomentuję...

reklama
zebrra - a ja Ciebie nie rozumiem, chyba trochę przesadzasz. To dokładnie to samo, co ubieranie dzidziusia w różowe śpioszki. Pewnie za parę lat by sie wkurzył na ten kolor. To samo z uszkami - przecież to nie jest sprawa życia lub śmierci, tylko 2 dziurki w uchu, w których wcale nie trzeba mieć kolczyków!!!! Mnie mama przebiła uszy (w ośrodku zdrowia przez pielęgniarkę) jak byłam mała. Kolczyków nie noszę (chyba że na specjalne okazje), a wcale nie mam do niej pretensji - nie chcę to nie nosze i już . Nie poczułam sie w każdym razie jakby ktoś ingerował w moją wolność osobistą :-D tylko dlatego że przebił mi uszy - to nie jest dziara - nie na całe życie itd. Chyba w ogóle wiele hałasu o nic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry