reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
no a wiecie co ta moja mala damulka wymyslila ostatnio ze ma kolezanke i ze ona mieszka w palacu (wymyslila sobie ) opowiada o nie jak o prawdziwej dziewczynce mowi do niej nazwala ja zuzia! A ostatni jak moja bratowa jej mam poszla z nia do sklepu i mowi do niej marysiu poczekaj mama kupi tacie 1 piwko to maryska na caly sklep mamo nie kupuj tacie piwka bo robi brzydka kupke!!!! haha

Aśka - jednym słowem - POZAZDROŚCIĆ ;) mąż daje mi jeździć kiedy tylko jest możliwość naszym nowym autem abym nauczyła się dobrze prowadzić ten samochód... woli dać mi autko niż brać urlop albo zwalniać się na kilka godzin aby zawieźć mnie do lekarza. Wielu facetów nie pozwala prowadzić samochodów żonom bo się boją... ja cieszę się, że mój mi ufa w tej kwestii...:-)a z tym przestawianiem lusterek i fotela (do przodu i do góry) to juz się przyzwyczaił... zresztą czemu my mamy się dostosowywać ciągle a oni nie? :-p Ja przestawiam to i on też niech przestawia:-) niech się cieszy, że wysokość kierownicy mi odpowiada bo mogłabym i ją przestawiać :-p

Ostatnio znowu dużo mówią o tych pneumokokach - my napewno zaszczepimy dziecko... a o meningokokach właśnie przeczytałam na google - cena za 1 szt. szczepionki ok 120zł - można szczepić dzieci od 2 miesiąca i zaleca się 3 dawki...

hej ciężaróweczki kochane

ja mam małą prośbę - a w zasadzie to okrzyk tonącego WPROWADŹCIE LIMIT NA PRODUKOWANE PRZEZ SIEBIE STRONY !!! od wczoraj wieczora pojawiło się ich 10 !!!! wysiadam normalnie.....

kolczyki - marika ja już się wypowiedziałam na gadulcu bodajże - jestem tego samego zdania co zebrra

zebrra pozostaje jedynie powiedzieć sobie uff - bo frustracje wywołane przez polskie prawo w ciąży niewskazane... :-D niestety...
a na wiecu wczoraj byłaś ????hihihihi

a co do prowadzenia auta.. no cóż - mam swoje megane kombi i jeżdżę - a że prowadzę interes musiałam nauczyć przewalczyć w strach i jeździć w trasy (po 700, 800 km dziennie) po towar sama... żeby było śmiesznie - strasznie to polubiłam, szykowałam sobie żarło bo nie lubię sama po zajazdach jeść, muzyczkę - jechałam i darłam się na cały głos - najlepszy relaks hihihihi... powiem tylko że raz zdarzyło mi się spowodować stłuczkę u nas na rondzie wjechałam facetowi w dupę i niedługo inny koleś wjechał w moje nowe autko - też stosunkiem analnym heheheh a tak to bozia nade mną czuwała i czuwa... tfu tfu... :-D

i nie piszcie o jedzeniu plisssss..... przez to gadanie nawet ciasto wczoraj zrobiłam hehehehe a Duży z wrażenia mało z narożnika nie spadł :-D

Moja córka widząc jak zakładam kolczyki mówi że też chce, i przykłada do ucha i mówi że nie może...że nie wie jak zawiesić ja jej mówię że mam dziurki i tam się wkłada kolczyki..ona też chce...może nie rozumie do końca tak 100% na czym to polega ale jej się mówi że pani kosmetyczka przykłada takie czary mary-będzie lekko szczypać i będą kolczyki...3 letnie dziecko takie głupie nie jest, a szczepienie to co innego dziecko z partyzanta jest "atakowane" przez pielęgniarkę...
Ja pytałam o wasze zdania, jak widać opinie są różne a ja biorę wszystko ZA i Przeciw-każda z was ma swoje zdanie i racje ja to szanuje, ale ja o tych kolczykach nie sama z siebie-tylko Ola dość często o tym gada.

no to marika rosnie ci mała strojnisia i predzej czy pozniej pewnie te kolczyki zrobisz bo nie widze zeby mała strojnisia chodziła bez kolczyków albo w klipsach np:-)

Ale tempo! tylko pół dnia mnie nie było, a czytam już pół godziny co tu nasmarowałyście ;)

Ja też bardzo lubię samochody. Prawo jazdy robiłam 10 lat temu, ale ostatecznie nie chcieli mi dać:-p:zawstydzona/y: i znudziło mi się w końcu to ciągłe podchodzenie do egzaminów. Od tamtej pory nie ruszyłam palcem w tej sprawie. Ale też póki co nie jest mi potrzebny samochód i nie stać mnie na utrzymanie go. Lubię amerykańskie wersje fordów i stare volviaki :)
Chętnie jeżdżę z szoferami ;-):-D

reklama
Ej no, ale nie wierzę, że już PRZED dobranocką zaczęłyście chodzić spać ;-):shocked2::wink::surprised:

Jutro Mariolek ma wolne, więc pewnie zrobimy rajd po sklepach w poszukiwaniu pasującego nam wózka.
I pewnie wieczorem będę miała dużo do "nadczytania" ;)

To śpijcie sobie słodko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry