Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marika... my to sobie jeszcze o tym aucie pogadamy hehehe - wiesz... nie będe cię opierdzielać na forum
zebrra - nawiązując do mojego brata - mamy XXI wiek a po jego urodzeniu kobieta mi się pyta (znajoma rodziców) "co w nim jest takiego nienormalnego" mając dość pytań "obłędnych" powiedziałam - "a wie pani po 7 paluszków u stóp ma między nimi błony a paznokcie to tak szybko na tych paluszkach rosną że nienadążamy z mamą obcinać" swoją drogą nie wiem skąd mi się to wzięło... kobieta strzeliła pięknego karpika i w mig się rozniosło że cała nasza rodzina to taka nienormalna "trochę" jest...
przykre jest to że dzieci potrafią bez problemu się integrować - gorzej z rodzicami... wiele matek zabierało z przedszkola integracyjnego swoje "normalne" dzieci by się nie zaraziły zespołem Downa albo porażeniem mózgowym
patina dołożę jeszcze te co potrafią przepychać się do kasownika (bo po co dać komus bilet by skasował) z wilkinowym koszykiem drąc każdą napotkaną po drodze rajstopę hehehehehe
marika - dobry sposób ja za to bardzo lubię jeździć samochodem i łapię każdą nadażającą się okazję do przejażdzki (dziś nawet chciałam jechać do koleżanki wziąć od niej komputer do naprawy ale mąż wybił mi to z głowy i w końcu sama mi go przywiozła:-) )
magdalenko - w Auchan w Warszawie niestety kasa dla ciężarnych nieczynna
Jak dobrze, ze już nie muszę jeździć autobusami i pociągami. Czasem trafiały się kobiety biegnące do autobusu a potem sapiące nad głową. Teraz będąc w ciąży to dałabym takim kobietom popalić :-) Zawsze widząc starszą osobę w autobusie ustępowałam miejsca... ale jak raz wracałam z pracy z gorączką ponad 38st. to zasnęłam sobie w pociągu i obudziły mnie głosy kobiet, jaka ta młodzież niewychowana... bo miejsca nie ustępują. Podniosłam głowę i powiedziałam, że jeśli naprawdę chcą mogę wstać, ale mam 38st. gorączki i bardzo źle się czuję i wydaje mi się, ze jak będę stała to zemdleję. Popatrzyły i poszły parę rzędów dalej :-)
W tym kraju wiek poprodukcyjny rządzi wszystkim - w berecie wszak siła. Dla mnie starszy człowiek nie jest godny szacunku z samego faktu bycia starym. No i "chamstwa nie zniesę"...
Marika, o Św. Rodzinie słyszałam dużo dobrego od koleżanek, które tam rodziły. Uważają, że od Polnej różni się głównie bardziej indywidualnym podejściem do pacjentki. Tylko jest taka zasada generalna: traktują Cię tam naprawdę dobrze, jeśli opłacisz sobie poród rodzinny. Jeśli nie, to jest jak w każdym innym szpitalu. Oddział położniczy w Św. Rodzinie można zwiedzać przed porodem. Wybieramy się na taki rekonesans i wypytanie o wszystkie szczegóły. Dam Ci znać, jak będziemy już po.
Kochana, zeżarłam dziś tyle mufinek, że Twoja lodowa prowokacja w ogóle mnie nie ruszyła... Ankami, zaraz wklepię przepis w wątku kulinarnym. Specjalnie dla Ciebie :-). Zebrra, to czekam, aż jutro zanucisz: "Bananowy jest po prostu żywot móóóóóóóóój..."
Normalnie szok nie było mnie jakiś czas a Wy znowu tyle produkujecie Ja dzisiaj zaszalałam i w końcu wyciągnęłam mężusia na basen !!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się zmęczyłam
A co do Pań w autobusach to nawet mi się nie chce gadać ;-) Wyobraźcie sobie że jak studiowałam to musiałam dojeżdżać na uczelnię autobusikiem i najlepiej było przed świętami jak to Panie jeździły na cmentarz !!!! Wtedy było czuć tylko grabie w żebrach i jechane dalej ... A najlepsze były teksty typu "Tylko proszę uważać żeby mi kwiatków nie zniszczyć !!!!!!!" hihihi naprawdę to chyba tylko wtedy widziałam ile te kobitki mają werwy i tylko ściemniają że są zmęczone
Alkmena no i co my teraz będziemy oglądały ????? :-(
2411magdalenka u mnie w Tesco jest też ta kasa nie zawsze jest czynna ale ostatnio jak w niej stanęłam i Pani mnie przepuściła to ta co stała za mną myślałam że mi oczy wydłubie ... ahhh ale ja bardzo podziękowałam Pani przed nami ;-)