no widze ze ladnie zostalam zbesztana za swoje zdanie ,no wiecie dziewczyny ja was nie rozumiem wy mozecie miec swoje zdanie a gdy ja sie wypowiem to od razu zle ,oczywiscie wiem ze to jest temat rzeka i ze kazdy mysli co innego ale co do 6 glodujacych dzieci to ja np. urodzilabym dziecko i oddala do adopcji , i moze jestem mloda ale nie wyobrazam sobie jak mnie mogloby teraz nie byc na swiecie bo moja matka by mnie zabila , oczywiscie jestem tez zdanie ze jezali dziecko mialoby sie urodzic chore i nie mialoby szans na przezycie to wtedy inna sprawa ale np. jakbym miala wybierac swoje zycie a zycie swojego dzieckoa nie mialabym watpliwosci co wybrac dziecko jest niewinna istota a skoro sie jej nie chcialo moglo sie bardziej uwazac.MYSLE ze wasze komentarze co do mojej wypowiedzi sa bardzo niesprawiedliwe a kobiety zabijajace swoje dziecko bede tak nazywac bo wlasnie tak je odbieram ciekawa jestem czy one chcialyby zeby ich matka zabila je w swoim lonie? a wy chcialybyscie odpowiedzcie sobie na to pytanie? z drugiej strony ja szanuje wasze zdanie wiec i wy uszanujcie moje a wiek tu nie ma nic do rzeczy bo wiele z was tez urodzilo dziecko w moim wieku i i byly mlodsze ja w maju koncze 21 lat i wiele przeszlam w zyciu ,nie mialam lekko ale wolalam zyc w biedzie niz w ogole nie zyc ! dziekuje!