• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
MILA I NEGRI GRATULACJE!!!!!

Super coraz większe szanse że nam siusiaka nie wessie... :-D bo teraz dziewczynki sie pojawiają... uffffff......:happy:

No koszule super... Anna te co znalazłaś też ogladałam fajne są.... na allegro jest tego bardzo duzo i ceny mimo przesyłki bardzo niskie...
No tak pustki... To i ja uciekam...
Dobranoc! :-)

Anka, poznajduj Zeberce w necie przepisy na co ciekawsze bananowe ciastka ;)
Dziewczyny, cierpie za moja poprzednia nieobecnosc, postanowilam do Was zajrzec w ramach rehabilitacji i poniewaz moj komp nie ma internetu, musze korzystac z macintosha M. Do dupy mi sie pisze i nie wiem jak zrobic polskie znaki. Niemniej jednak, nie przeszkadza mi to w:
GRATULACJE MILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Nicoya, swietne zdjecie Haneczki!!!!!
Wreszcie jakies laseczki rosna dla naszych synkow ;)

A co jeszcze mi sie przypomnialo, to to mianowicie, ze bylam juz na glukozie, cytryny oczywiscie zapomnialam - wprawilam pielegniarki w stan oslupienia, bo lyknelam bez mrugniecia okiem i podsumowalam "bardzo dobre". I kto tu jest ciasteczkowym potworem???????

reklama
Bazylia, to masz świetną okazję, żeby się podszkolić na macu ;)

moje wyniki glukozy trochę zdziwiły dziś gina - że niby tak łatwo mój organizm przyswaja cukier. No i powiedział, że mam jeść więcej "przegryzek" w ciągu dnia, przy czym może to być nawet pół litra... soku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry