Dziękuję Wam bardzo :-) to dla mnie wiele znaczy :-) Ale dzięki silnej woli i ludziom takim jak Wy ;-) daję sobie radę i nie zamierzam odpuścić. A teraz zamiast pisać o przykrych rzeczach zamierzam pisać z Wami tylko o przyjemnych i związanych z dzidzią - bo to ona jest całym moim życiem :-) Nawet nie sądziłam nigdy - dopóki nie zostałam mamą, że można kochać kogoś tak mocno i tak bezwarunkowo
To wspaniałe uczucie i dumna jestem z faktu, że mogę nosić pod sercem swoją kruszynkę
bo to też jest dar i nie każda z nas ma taką możliwość :-( Tymczasem serdecznie Was ściskam i biegnę oglądać dalej łóżeczka dla dzidzi ;-)
To wspaniałe uczucie i dumna jestem z faktu, że mogę nosić pod sercem swoją kruszynkę
bo to też jest dar i nie każda z nas ma taką możliwość :-( Tymczasem serdecznie Was ściskam i biegnę oglądać dalej łóżeczka dla dzidzi ;-)
i czy ktoś mi sprzeda psychotropy dla psa bez recepty?

...mam nadzieje że nie bedzie tak juz do konca ....??
:sick:
ale nic mu tam by niepomogli, no tylko recepty bym dostala, a rano dałam mu leki i i tak atak miał, ale zapasy leków mi się już właśnie kończą, więc mama pojechała do apteki, mam nadzieję, że wybłaga jakoś Luminal
. mój lekarz sam decyduje kiedy robić a kiedy nie, ja nie mam nic do gadania.