fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Dzięki dziweczynki...nie czytam o tym wiecej,dowiem sie jutro u lekarza co i jak...spadam na spacerek...Miłego dzionka!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak miałam na początku ciąży... ciągle się mężowi obrywało....
teraz to mi się obrywa.... za zakupy na allegero...

ale z zupełnie innego powodu
pierwsze od niepamiętnych czasów wolne z wizją wolnego i jutro,i pojutrze i.... cholercia - zwariuję w tym domu jak nic.... Nicoya też jestem daleka od tego żeby podważać czyjeś kompetencje, wiesz różne są uwarunkowania i wierzę, że możesz ufać swojej księgowej, ale tez wiem jak może wyglądać praca biura i że wprost ciężko jest przyznac się do błędu i często się tego nie robi...pastela włącz turbodoładowanie w tej swojej miotle hihihihi - arbuz JESZCZE jest - ale jak długo tam poleży to nie wiem
jazztina nie wiem - wydrukowałam to co napisałaś mi ostatnio, zawiozłam do biura - ale mojej nadwornej księgowej nie było - tylko jej pomocnice - zostawiłam i powiedziałam, że "mam nadzieję że wszystko co robią robią dobrze" i poszłam - narazie głucho, tak i z biura jak i z US... mam nadzieję ze wszystko zrobiła dobrze... nie lubię podważać czyiś kompetencji...
aśka tez mam dzisiaj taki dzień jeśli cię to pocieszyale z zupełnie innego powodu
pierwsze od niepamiętnych czasów wolne z wizją wolnego i jutro,i pojutrze i.... cholercia - zwariuję w tym domu jak nic....