Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
a my się modlimy, aby dzieci znalazły rodzinę długoterminową lub adopcyjną do urodzin Wiktorka, bo zazdrość tych dzieci o uwagę jest ogromna
ale jest jedna rodzina która jest zainteresowana, oczywiście nie z Polski /trudne dzieci lub chore idą za granicę, obcokrajowcy nie dostają 'normalnych' dzieci / teraz moja mama mówi, że może się nawet poświęcić i zamieszkać z nimi i dziećmi przez ten próbny miesiąc, aby pomóc im się zgrać i aby wyjechały do lepszego świata. To jest ich ostatnia szansa. My jesteśmy rodziną krótkoterminową /niby do kilku mieś. a dzieci sa u nas już 1.5 roku
/ Trzymajcie kciuki, oby sąd znalazł czas i wyznaczył szybko rozprawę, bo ja nerwicy już dostaję jak widzę jak są moi rodzice traktowani
tym bardziej, że udało im się wychować bezproblemowo 2 córki /grzeczne, super stopnie, zero problemów/ a teraz dopiero widzą, że mogło być inaczej.
!! Ale w moim domu to ja na takie zachowanie nie pozwalam!!!
obudziłam się w dość dobrym humorze, potem śmiałam sie aż do łez jak oglądałam mojego męża ćwiczącego jogę z tv
a po chwili już ryczałam z żalu i wyłam, i się uspokoić nie mogłam
tak mi się smutno zrobiło :-(
/bo ja przecież biegać nie mogę hehe/ zwiedziłam jak nigdy wszystkie półki, ale arbuza w żadnym sklepie nie było 
:-(