reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam sie poweekendowo... :-)

Negri tez tak mam.... :baffled: tylko ja myslę że nike mam gdzie tego trzymać... w sobote byłam oglądac mebelki do pokoiku a raczej mebelek... i nic nam nie pasowało... :no: więc nadal mam problem... :-(

Ewa współczuje z tym zębem... wyrwać nie chcą to może chociaż coś innego żebys tak nie cierpiała :confused:

Miłego dnia Wszystkim!

A! WITAM NOWĄ MAMUSIE! I gratuluję podwójnego szczęścia!!!

reklama
Witam w tym slonecznym dniu! Az chce sie zyc :)

wczoraj spelnilam swoje bojowe zadanie i wysiedzialam nad mgr 7h (fanfary.. ;))
Dzisiaj ciag dalszy, a jutro marator gin - promotorka - bank - korepetycje...
Zastanawiam sie co mi powie lekarka, bo wg mnie moja ciaza urosla za bardzo tzn czuje sie ogromna, a tu jeszcze ponad 2 miesiace..
zastanawiam sie czy dzidzia nie jest za duza.. mam nadzieje, ze mnie jutro uspokoi.

Opowiadalam Wam o moim snie (sobota) ? To byl porod... trwal 4 minuty i urodzilam sliczna zdrowa coreczke i wazyla 3500 g ;)))
Bardzo mi sie podoba wizja rodzenia w takim tempie ;)

negri mezusiowe rozpieszczanie w kazdym wydaniu uwielbiam:) czy to batonik;) czy inna forma czegos milego ;)

oliwka nie watpie jednak, ze jakies sliczne ubranko, niekoniecznie rozowe:) i tak zawroci Ci w glowie i wtedy siegniesz do kieszeni! :)
a masz juz wybrane imie dla swoje drugiej Ksiezniczki?

zeberko obnizony poziom cukru moze wystapic po nadmiernym wysilku (spacerek po lesie) albo gdy jesz troche za malo..
w takiej sytuacji usuwa sie przyczyne - nalezy cos zjesc lub wypic szklanke soku.. uzupelnic cukier.

Anulka serdecznie Cie witam u Nas! Gratuluje 2 chlopakow! Prosze co za szczescie!!!! Maz musi byc wniebowziety ;)

Pastelko mnie przy siedzeniu bola plecy i mam problemy z żebrami..bo ja niska jestem, mam tulow krotki i sie dzidzia strasznie rozpycha a to strasznie boli.
Ale sie katuje, bo mysle ze teraz boli mniej niz np za tydzien, gdy dzidzia bedzie jeszcze wieksza. Mi w sumie zostalo do napisania jakies 20 stron do konca, jutro odbieram czesc poprawiona przez promotorke, zobaczymy czy duzo jest zmian;) ogolnie plan obrony mam na sam poczatek czerwca.. ale pasowaloby mi dograc sobie ze 2 osoby, bo komisji sie nie chce zbierac indywidualnie..

Ewa powodzenia z zebiskiem!

Witam ranne ptaszki!
Ewa - strasznie współczuję bólu zęba. W ostateczności przywiąż go do sznurka, drugi koniec sznurka do klamki i zatrzaśnij drzwi :-D. Ból minie jak ręką odjął. Ząb też zniknie!!!

Ja rano byłam na badaniach: mocz, morfologia. Ludzie jacyś nieprzyjemni od rana. Najpierw lekarka nie chciała mi dać skierowania na badania (kilka razy pytała dlaczego moja gin mi nie wypisze, a moja gin prywatnie nie wypisuje), a jeszcze wcześniej pytała na co choruję skoro chcę skierowanie (jakby brzucha nie było widać). Trzymała mnie straaasznie długo w gabinecie i robiła dziwne uwagi. Yyyy! A później na pobieraniu krwi pielęgniarka była bardzo niemiła, lekarz ze zdziweniem zapytał: "Czy Pani czasem nie jest w ciąży?" - co oni myślą, że ten wielki bandzior to z przejedzenia????
Ale już po wszystkim, teraz czekam na wyniki. Oby anemia w końcu minęła! Jutro wizyta u gin więc wszystkiego się dowiem.

A na poprawę nastroju i dla miłośniczek kotów, załączam kilka fotek kociaków, które wczoraj spotkałam na działce. Są rozkoszne!!!

cześć
ja od rana walczę z kompem ughmmm i widzę, ze wcięło mi mojego wczorajszego posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trudno - już nie pamiętam co tam namodziłam :baffled:

ewa - ja miałam usuwaną 8 w ubiegłym roku i po usunięciu została otwarta przetoka do zatok szczękowych, więc było szycie, jakaś gąbka w tą dziurę 2 tyg zwolnienia i antybiotyki w końskiej dawce, więc dlatego może nikt nie chce Ci teraz wyrwać. Współczuję.

milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry