zebrra
Potrójna mama :)
Puk, puk???? Jest tu ktoś???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A i jeżeli zamkniemy wątek to ja zmienię listę oczekujących mamuś na te które faktycznie z nami są :-):-):-)sorki, ale ostatnio jakas niekumata jestem, nie załapałam o jaką listę oczekujących chodzi...??? gdzie ta lista się znajduje?negri pisze:A i jeżeli zamkniemy wątek to ja zmienię listę oczekujących mamuś na te które faktycznie z nami są :-):-):-)
) pojechaliśmy po jakiś mebel mający mieścić ciuszki Malutkiej. Wybraliśmy coś pośredniego między taką wysoką bieliźniarką z dodatkowymi szufladami a szafą. Już wcześniej z sypialni wyjechała moja toaletka. Będę jeszcze musiała wyrzucić stamtąd rozrośniętego beniamina i trochę poprzestawiać.

we wszystkich "mądrych" książkach piszą, że nie należy dźwigać rzeczy pow. 3kg
a Ty chyba codziennie gdzieś chodzisz (masz przynajmniej trochę ruchu)... moi znajomi cudem wyciągnęli mnie w poniedziałek na spacer na 2h... a tak to siedzę w domu lub na słońcu 
bardzo dobry pomysł z takim zamkniętym wątkiem :-) JESTEM ZA!!!
wg mnie wygląda to okropnie
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2007-f117/juz-z-nami-kwietniowe-malenstwa-9071/
A czy u Ciebie w sklepach z rzeczami dla dzieci nie ma tez ubrań dla przyszłych matek? Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe (firma ma-ma) własnie w sklepie z artykułami dziecięcymi... Mieli tam jeszcze sukienki, spódnice, koszule, bluzki itp.
papapa
.
.Po Marysi mi sie wchlonely, ale boje sie myslec ze teraz moga nie.
;-) .
:-) tylko ja to sie stalam tutaj straszna tradycjonalistka i patryjotka :-) , dopiero jak wyjechalam to zaczelam doceniac co polskie , takze w gotowaniu to jestem bardzo wierna polskiej kuchni, moze to wynika z tego ze tutaj to szybkie zarcie jest na wyciagniecie reki, chinczyk na kazdym rogu, pizzeria tez i fast foody wiadomo, a my to nie przepadamy. Ale rzeczywiscie moglabym sie troche rozwinac i chociaz jakies salatki z avocado czy tam jakies pieczone babany od czasu do czasu , bo to az grzech.No ale chyba nie szybko bo teraz nie mam weny i nie chce mi sie kombinowac , chyba ze mi ktos jakis wyprobowany przepis podpowie. w sumie mamy kumpla ktory wlasnie robi takie wynalazki , ale my z mezem okazuje sie zawsze mamy opory bo jest w potrawie jakis specyfik ktory nam nie odpowiada, wiec zostane chyba monotematyczna w tej kwestii:-) ;-) .
:-) . Wyrodni rodzice z nas nie ;-) .