reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra, nie tylko u ciebie taka pogoda...

Wszystkie lipcóweczki pewnie sprzatają, pichcą albo na zakupkach.
Ja też zmykam na jakiś czas, zajrzę potem. Jakoś się ogarnę, wypieknię, pomaluję paznokcie... bo wygladam jak baba w ciązy :))

Miłego dnia!!! :)

Acha. Przypomniało mi się, póki jeszcze jestem. Czy wy też dostałyście skierowanie na odczyn PTA w 28 tc???

U nas nie wieje ale za ciepło też nie ma!
Wróciłam z zakupów zmęczona jak pies, jeszcze sprzątanie mnie czeka. Rano wpadłam w okropnego doła, ale szybko z niego wyszłam kupując sobie śliczną białą, obcisłą bluzeczkę-tunikę w czerwone i czarne koła oraz koszulkę nocną do karmienia. Jeszcze dwie koszule i myślę, że starczy tyle do szpitala! Kupiłam też parę ciuszków dla maluszka: pare bodziaków, śpiochy, spodnie i kamizelkę. Na ten miesiąc limit wyczerpany :-D.
Ale jestem padnięta!!!

Capri żadnego skierowania na takie badanie nie dostałam. Ale we wtorek mam wizytę (nareszcie!!!), więc zobaczę co mi wypisze gin. A co to za badanie???

Co tu się chwalić... wstałam o 13.00 :baffled: zrobiłam mężowi śniadanie o 5.00 pogadaliśmy i poszłam spać o 6.00 a on pojechał w delegacje (wraca jutro wieczorem) chata wolna :dry:

magdalenko
- mam ograniczyć picie bo zaczynają mi puchnąć stopy... a o to wypróżnianie to aż się gin spytam bo nie wiem czy to normalne :confused:

negri - dzięki za info o "M jak Mama" - a tak wogóle to kiedy ukazuje się "M jak Mama" i "Twoje dziecko"?

zebra - gratuluję Jasia :-) a Wikunia na zdjęciach jest bardzo do Ciebie podobna (dopiero teraz to widzę bardzo wyraźnie) :happy:

reklama
Hej to cholerne gardło nie daje mi żyć mam takie tabletki z apteki "ISLA Cassis" z czarnej porzeczki.. -nie wiem czy faktycznie działają..
Oli mimo wszystko te krople pomogły-te co kupiłam antybakteryjne SulFACETAMIDUM- wczoraj wieczorem jej wkropiłam zaczęła łzawić(chyba ją szczypało-płakała ale rano oczka nie zlepione i dziś już jest super;-) (i mam tu Magdalenko pytanie odnośnie nich...czy ja też je mogę sobie używać? np wieczorem jak bolą mnie oczy od kompa czy telewizora?)
A co do farmaceutki fakt lekarzem nie jest ale ona tylko poradziła że jak już to podawać jeden antybiotyk a nie dwa...ona nie zalecała my tylko pytałyśmy ją o zdanie co wie na temat oxycortu itp:tak: ale po twoich radach i dzięki wam dziewczyny wywaliłam krople od koleżanki i nie smaruje tym oxycortem...dzięki temu pojechałam osobiście do apteki i kupiłam " świeże" te drugie co pomogły:tak:;-) dziękuje wam:)

U nas też wieje ale nie aż tak mocno, byłam z mamą na naszej działce troszkę się pobujałyśmy na huśtawce, posiedziałyśmy na ławeczce pogadałyśmy..
Siostra napisała mi sms-a że bierze deprim..zaczęła w końcu coś jeść, i że boli ją brzuch-wszystko wraca do normy...mąż jest przy niej wziął urlop i jej pomaga czy obiad czy zakupy..

Do góry