reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika dobrze, że Twoja siostra ma wsparcie, ja po moim poronieniu musiałam pozbierać się sama... zaczęłam więcej pracować, to pomogło... bo nie miałam czasu na myślenie...

reklama
hej kobieciątka :-)

negri nie ma sprawy - ty wstawiasz w galerii swoje cyce a ja nogi buhahha (ale jak dojdę do siebie po porodzie - teraz te opuchnięte kostki i uda jak salcesony.... bleeee)

zebrra te zmieniające sie zdjęcia Wikuni są super :-) a twoja córa... cóż... zacznij prowadzić zapisy :-D :-D

u nas też wieje - chociaż słoneczko śliczne...
Duży mnie zaskoczył rezerwując stolik i zapraszając na kolację.. hmmm...czasami naprawdę nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ech... teraz zastanawiam sie które spodnie dresowe ubrac żeby jakoś wyglądać buhahahha

miłej soboty zatem... i niedzieli przemiłej :-)

cześć dziewczyny!
Pusto dzisiaj. Jeszcze nie posprzątałyście??
Ja już po zakupach, sprzątaniu, po obiadku i deserze...:tak:!!
Zrobiłam dzisiaj sobie sałatę - maślaną, lodową i roszpunkę z rzodkieweczka, pomidorkiem, ogóreczkiem, czarnymi oliwkami, papryczką, szczypiorkiem, bazylia i oliwa z oliwek - prawdziwa, włoską!! I zjadłam to z mięskiem - matko!!! Jakie pyszne - i nie mam wyrzutów sumienia bo zdrowe przecież...:-D Hmm - ale poprawiłam ciastem.. no cóż,,, nikt nie jest doskonały...;-)..
A! Miałam dzisiaj udane zakupki - napiszę wam wieczorem o tym na naszym zakupowym poście.

Nicoya - proszę cię - nie pisz o mężach zapraszających na kolację,,, bo żonom przeciętnych spijaczy browaru to się przykro robi... Mój się ledwo na zakupy dał wyciągnąć, a jak pani w hurtowni dla niemowląt okazała się bardzo zgrabna trzydziechą to od razu począł być intensywnie zainteresowany rozmową o pościeli, materacykach, amortyzatorach przy wózku i innych tematach...:-D Ja już się nawet złościć nie umiem, tylko śmiać mi się chce... Taki bezmózg, ze masakra... Wiele im nie trzeba - kawałek zgrabnego tyłka i nie wiedzą o bożym świecie,,,
A Tobie życzę przyjemnej kolacyjki - baw się dobrze i uważaj na swojego faceta - ba takich chyba jeden na sto!!!! Niech któraś zwietrzy i pozamiatane...:-D:tak:;-)!!!

Nicoya dziękuję pracowałam nad tym całe przedpołudnie :)))
Widzisz, ten Twój Duży ma czasem jakieś przebłyski :))
A suwaczek owszem zeżarło, zeżarło..

Aśka, cóż mam powiedzieć smacznego... tylko czytając coś takiego ogarnia mnie wściekłość... przepraszam...

A ja własnie pokłóciłam się z moim mężem... jak zwykle o to samo, czyli o to, że nie ma dla nas czasu... więc wyszedł... zajebiście po prostu... siedze sama i wyję... mam dość...

aśka -oddam ...z dopłatą heheheh Dużego (jakby kto pytał) :-D - fakt - przebłyski ma.... nawet pamiętał że rocznicę ślubu mamy - stąd ta kolacja :-D
ok - spadam szykować sie na wielorybie bóstwo :-D

ODDAJCIE MI SUWACZEK!!!!!! [apel do tych którzy zabrali]

Zebrra, ja mam grupę AB Rh+, ale badanie mam zrobić :confused: Podobno przy Rh- to badanie powinno się zrobić jeszcze w I trymestrze. U pozostałych w 28 tc. Nie bardzo rozumiem dlaczego. Wypytam lekarza jak u niego będę po długim weekendzie.

Anna_79, pochwal się nowymi nabytkami na maluszkowych zakupach :-)

Marika, na pewno jeszcze potrwa zanim siostra wróci do formy, ale najważniejsze, ze nie jest sama i tak jak pisze Zebrra -ma wsparcie. Teraz to dla niej bardzo ważne.

Nicoya, jak ci fajnie... Mój M właśnie wybył z domu do kolegi. Pojechał sam, bo ten kolega mieszka w innym mieście, ale przynajmniej wcześniej razem wyskoczylismy na chwilę do sklepu po mały upominek dla jego córeczki, kaczkę-pacynkę;-) Zabawka poprawna politycznie, zeby tatuś mógł dziecku lekcje poglądowe przed snem zaserwować :-D ;-)

Pustawo tu dziś, i ja zaraz wracam na kanapę. Brzuch mi dziś twardnieje jakoś bardziej niz zwykle.

reklama
Do góry