reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anulka super, że wszystko dobrze, rzeczywiście chłopcy w normie, mój waży 1200g :)

Ankami wiesz, że u mnie ciężko z pamięcią??? Kurcze na 100% mówiłas, ala ja oczywiście nie pamiętam...buuuuuuuuu Powiedz Kochana jutro???

Ewa przytulam mocno pośpij trochę, to najgorsze minie...

reklama
Marika, skurcze B-H podobno występują od 20 tc, tylko u jednych kobiet są silniejsze, a inne ledwo je wyczuwają. Ja je czuję dość mocno i trochę mnie to niepokoi, ale gin mówił, ze jak są bezbolesne i trwają kilkanaście sekund do pół minuty, nie są reguralne, to jest ok.

A dla Oli i Jarka najlepsze życzenia!!! :-)

Negri, tulam mocno. Dziewczyny dobrze radzą, spokojnie ale z mocnymi argumentami na pewno się uda.

Anulka26, cieszę się, ze dzieciaczki ok :-) Tak trzymać!

Ewa, ojjj.... współczuję. Trzymaj się, odpocznij, niedługo ból minie.

A ja wysprzątałam wszystko aż lśni :-) (aż dumna z siebie jestem, tylko jak mój M wróci z pracy, to mi się dostanie, bo leżeć miałam :confused: ).

Tak sobie czyatm o wadze waszych skarbów i troche mnie martwi, ze moja taka mała.... 670 g w 24 t 5 dz???
Ile tygodniowo powinno maluszkowi przybywac gram???

capri - dzieki,a co do dzidzi to przeciez moze byc mlodsza nawet ponad 2 tygodnie,chyba ze wiesz jaki byl dokladnie termin zaplodnienia

znieczulenie odeszlo, jakos zyje,ale glodna jestem

negri-nie daj sie

zebrra- ja nie umiem spac w dzien,leze i gapie sie w laptopa,zaraz po Krzysia pojde do przedszkola...

Ewa, dokładnie znam datę poczęcia i jestem pewna, ze ciążą ma tyle tyg ile mam w suwaczku.

Może macie jakiś link do strony, gdzie jest podana szacunkowa waga maluszków w róznych tc???

Ewa, dokładnie znam datę poczęcia i jestem pewna, ze ciążą ma tyle tyg ile mam w suwaczku.

Może macie jakiś link do strony, gdzie jest podana szacunkowa waga maluszków w róznych tc???

Capri dzięki za życzenia.co do wagi to naprawdę na to nie patrz, mi na polnej w szpitalu najlepszym jaki jest robili usg na 3 sprzętach 3 razy i wychodziło że ola ma 5 kilo:szok:-miała po urodzeniu 3910, co schudła nagle ze stresu?hihihi to są przypuszczalne cyfry według mierzenia najpierw się mierzy następnie według tego podawana jest waga, a jeśli nawet to czy ja wiem czy tak mało...może będzie twoja kruszynka drobna i będzie miała 3 kilo-czy to obowiązek by miała więcej po porodzie?:) więc się nie martw!!!:tak:;-)

Nie było mnie chwilkę bo leżałam idę zaraz to robić dalej..
.spadłam z łóżka i skręciłam zdrowo stopę tzn usłyszałam że zatrzymało się jakieś auto i wlazłam na łóżko do takiego małego okienka aby kuknąć kto-zobaczyłam że do nas klient no to szybko chciałam zejść dałam kroka (za dużego) i zabrakło łóżka więc możecie sobie wyobrazić całą siłą, wagą spadłam na girę-leciałam prosto na ścianę mój łokieć oberwał bo bronił brzucha...teściowa mnie pozbierała i ona poszła do klienta...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przestraszyłam się bo to nie był delikatny upadek...chwilę leżałam na ziemi..i się zastanawiałam co się stało...jest już ok, noga spuchnięta lekko, boli ale dzidzia regularnie się wierci i kopie-to najważniejsze;-)

Marika, dzięki :) wiem, ze to wszystko to dane orientacyjne i bład pomiaru moze byc duży...
Uważaj na siebie, poleż i nie biegaj już dziś po łóżku!!!

reklama
ja mam od 2 dni taki zły nastrój wciąż płacze bez powodu martwię się o męża kiedy jest w pracy mam taki lęk ,ale gdy przeczytam coś miłego o dzidzi to też płacze ale ze szczęścia .więc jak widzicie gdybym mogła cały czas bym beczała , a poza tym jestem bardzo senna i zmęczona boli mnie głowa a gdy wchodzę po schodach to już z trudem unoszę swój ciężar!!!!:-D:wściekła/y::rofl2::surprised:

Do góry