reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Negri kobieto spokojnie.... Myslę że Twój mąż powinien jechac jeżeli gwarantuje to Wam przypływ znacznej gotówki która napewno sie przyda... 120 km to nie tysiące czy druga półkula....:happy: 30 dni minie bardzo szybko a jak sama piszesz w poblizu jest mama... co do rozwarcia ja też je mam i wczoraj mój lekarz powiedział że nie zdziwi go jak przenosze... (mnie juz teraz tez ;-) ) w końcu to jeszcze 2 miesiace... zobaczysz wszystko sie ułoży...

reklama
Wika powoli zdrowieje, więc może za kilka dni uda mis ie gdzieś wyjść...

Za kilka dni to Ty już możesz być porwana przez nieznanych sprawców ;-):-D:-)

Negri, też mi się wydaje, że spokojnie możesz wypuścić Maćka na tę fuchę. Zupełnie sama nie zostaniesz i na pewno dasz sobie radę.

Anulka26 bardzo chetnie, tym bardziej ze ja jestem prawie caly dzien sama:-( no jeszcze Patrycja o ktorej wczesniej pisalam czasami wypelnia mi czas:-D Młodziutka bo ma 20 lat ale madrzejsza niz nie jedna 27 latka:tak:

Anulka26 bardzo chetnie, tym bardziej ze ja jestem prawie caly dzien sama:-( no jeszcze Patrycja o ktorej wczesniej pisalam czasami wypelnia mi czas:-D Młodziutka bo ma 20 lat ale madrzejsza niz nie jedna 27 latka:tak:

No zobacz- ja we wrzesniu skoncze 27 lat:-D :-D W dzien jestem sama do 17-18.00 a jak ktos mnie odwiedza to bez brzuszka:eek: No wiec nie bede zanudzala takich osob gadaniem o mojej ciazy bo nie kazdego musi to interesowac;-) ;-) A w Polsce gdzie mieszkalas ??Moze tez blisko;-) ;-) Ja - okolice Gdanska.Dlugo tu jestes?? Sorki za to "100 pytan do..." ale milo jak jest tu Ktos stad...

No zobacz- ja we wrzesniu skoncze 27 lat:-D :-D W dzien jestem sama do 17-18.00 a jak ktos mnie odwiedza to bez brzuszka:eek: No wiec nie bede zanudzala takich osob gadaniem o mojej ciazy bo nie kazdego musi to interesowac;-) ;-) A w Polsce gdzie mieszkalas ??Moze tez blisko;-) ;-) Ja - okolice Gdanska.Dlugo tu jestes?? Sorki za to "100 pytan do..." ale milo jak jest tu Ktos stad...
Ja koncze w lipcu :-)
To tak jak ja:tak:
No to w Polsce mieszkamy daleko od siebie bo ja jestem ze slaska 35 km od Katowic w strone Wisly;-)
W Niemczech jestem od pazdziernika 2005 r, a Ty?
a zabawa w 100 pytan do nawet mi sie podoba :-)

reklama
Zebrra wielkie dzięki za pomysł na pewno wezmę ten aparat :tak::tak::tak:

Ewo a to jest 30 dni roboczych a w weekendy nie będą pracować więc trochę więcej tego wyjdzie niż miesiąc :-):-):-):-)

Ale przekonałyście mnie ;-) Mam Was i dam rade sama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: tylko kto będzie mnie całować na "dobranoc" i "dzień dobry" :confused::confused::confused::-p:-p:-p tylko nie mówcie mi że mój pies :-D:-D:-D

Do góry