Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak to dobrze ze jestescie.
troszke smiesznie by to wygladaloWiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!
;-) Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-(
Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Wasjak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka![]()
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore hehehtroszke smiesznie by to wygladalo