Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to dobrze ze jestescie.
troszke smiesznie by to wygladaloWiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!
;-) Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-(
Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Wasjak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka![]()
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore hehehtroszke smiesznie by to wygladalo