anka26_x_07
Mama Laury :)
Ankami wspolczuje ja mialam taki czas ze co noc mnie skurcze lydek lapaly ale teraz jakos ucichlo.Super ze Twoj Ci pomoaga masazami:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 A jeśli chodzi o skurcze to jakimś cudem w czasie ciąży miałam tylko jeden... Oprócz magnezu trzeba łykać też potas... Ja od 22tc do 34tc łykałam AsmagB6 a teraz Aspargin
 A jeśli chodzi o skurcze to jakimś cudem w czasie ciąży miałam tylko jeden... Oprócz magnezu trzeba łykać też potas... Ja od 22tc do 34tc łykałam AsmagB6 a teraz Aspargin
 pije nawet kawe pazona czego przez cala ciaze nie robilam :-):-):-)wszystko robie i nic no trudno pozostalo cierpliwie czekac
pije nawet kawe pazona czego przez cala ciaze nie robilam :-):-):-)wszystko robie i nic no trudno pozostalo cierpliwie czekac

szczególnie rano po przebudzeniu.  Za to estetyka moich łydek i kostek pozostawia wiele do życzenia. Nogi od kostek do połowy łydki mam bardziej różowe i z popękanimi naczynkami bleee na kostkach to aż mam takie placki od popękanich żyłek. Smaruję sobie nóżki żelem chłodzącym dla cięzarówek i trzymam wieczorem wysoko, boję się że mi takie popękane żyłki  zostaną
 szczególnie rano po przebudzeniu.  Za to estetyka moich łydek i kostek pozostawia wiele do życzenia. Nogi od kostek do połowy łydki mam bardziej różowe i z popękanimi naczynkami bleee na kostkach to aż mam takie placki od popękanich żyłek. Smaruję sobie nóżki żelem chłodzącym dla cięzarówek i trzymam wieczorem wysoko, boję się że mi takie popękane żyłki  zostaną 
ja juz cale mieszkanko wysprzatalam, wlacznie z oknami dzisiaj:-)
tak bym chciala urodzic na ten weekend:-( zobaczymy....

jeszcze zdążysz 3 razy te okna pomyć do porodu, zobaczysz. Nie no ok nie będe Cię straszyć ale ja niby miałam urodzić przed terminem wg doktorów ;-) a coś się nie zapowiada. Coś czuję w kościach, że ten tydzień spędzę jeszcze w dwupaku i dopiero może, moooooże pod koniec następnego Krzysiek ze mnie wystrzeli - jak korek od szmpana
 jeszcze zdążysz 3 razy te okna pomyć do porodu, zobaczysz. Nie no ok nie będe Cię straszyć ale ja niby miałam urodzić przed terminem wg doktorów ;-) a coś się nie zapowiada. Coś czuję w kościach, że ten tydzień spędzę jeszcze w dwupaku i dopiero może, moooooże pod koniec następnego Krzysiek ze mnie wystrzeli - jak korek od szmpana 

jakiś czas temu ktoś gdzieś pisał, ze jakaś dziewczyna siedząc na kibelku zaczęła rodzić i urodziła w ciągu paru minut w łazience w domu... dziecko z niej podobno wyleciało
 jakiś czas temu ktoś gdzieś pisał, ze jakaś dziewczyna siedząc na kibelku zaczęła rodzić i urodziła w ciągu paru minut w łazience w domu... dziecko z niej podobno wyleciało  wezwali z mężem pogotowie, na szczęście wszystko było w porządku....
 wezwali z mężem pogotowie, na szczęście wszystko było w porządku.... 
 to prawda, ale tak bym chciala...
 to prawda, ale tak bym chciala...
 Ja rowniez lepiej sie czuje jak wszystko lsni:-) Czasem to moj M ma juz dosc, bo wszystko musi byc perfekt
 Ja rowniez lepiej sie czuje jak wszystko lsni:-) Czasem to moj M ma juz dosc, bo wszystko musi byc perfekt wiec to chyba ja powinnam sie nad soba zastanowic
 wiec to chyba ja powinnam sie nad soba zastanowic

nie strasz, to Ci dopiero numer
nie strasz, to Ci dopiero numer
 moze sie rozdwajac zaczela?
 moze sie rozdwajac zaczela?