reklama
Witam ja na momencik
Dziewczyny jak sie maja wasze maluszki w taka pogode? choruja?
Moja Blaneczka wczoraj dostala 3 szczepioneczki, wyjatkowo byla dzielna, mniej plakala niz jak dostala 2
a nastepne dopiero w wieku 12 miesiaczkow.
Czy wy szczepilyscie na cos dodatkowow swoje dzieciatka ? jesli tak to na jakie choroby?? bo ja nie wiem jak to jest ...w Pl ciagle dzieci szczepi sie a tutaj taka przerwa?

Po za tym Blaneczka moja maluka ciagle placze:-(, ma stan podgoraczkowy od paru dni, budzi sie w nocy i w dzien z placzem, podkasluje sobie ale to
nie jest nie pokojacy kaszel-taki suchy-moze od gawozenia?, sen ma nie mocny ,marudna jest strasznie, slini sie i wklada wszystko do buziuni a jak cos za bardzo pzygryzie to placze,paluszki i raczki wiecznie mokre, slinka kapie wszedzie...czy to zabkowanie?????????? podaje jej calpol to zasypia

, ale cycusia nie chce z butli troszke pociagnie i zaraz placze...nie wiem co jest....jak myslicie...nie widze zeby dziasla byly:-( napuchniete , a moze nie umiem patrzec ??? jejku .....co robic? kupic masc na dzisaelka? zel? a jaki? jaki jest najlepszy ???
Dziewczyny jak sie maja wasze maluszki w taka pogode? choruja?

Moja Blaneczka wczoraj dostala 3 szczepioneczki, wyjatkowo byla dzielna, mniej plakala niz jak dostala 2

Czy wy szczepilyscie na cos dodatkowow swoje dzieciatka ? jesli tak to na jakie choroby?? bo ja nie wiem jak to jest ...w Pl ciagle dzieci szczepi sie a tutaj taka przerwa?

Po za tym Blaneczka moja maluka ciagle placze:-(, ma stan podgoraczkowy od paru dni, budzi sie w nocy i w dzien z placzem, podkasluje sobie ale to

MIa,
Mi o dziwo jeszcze nie zaczeły wypadać, mam w tej chwili krótkie i zapuszczam
A z tym smokiem to mój synek też ma tak ostatnio. Jak sie urodził to smoczek miał, ale potem juz go nie tolerował. A od jakiegos tygodnia nawet go zaakceptował. Oczywiscie wciaz lubi ssać kciuk. A smoczek przyspiesza często zasypianie no i przede wszystkim daje odpoczac moim piersiom, ktore zaczal juz wykorzystywac nie tylko do jedzenia ... ufff tez sobie myslalam ze to moze na zeby 
Mi o dziwo jeszcze nie zaczeły wypadać, mam w tej chwili krótkie i zapuszczam
Kasiulec, wątpię, żeby obcięcie włosów coś pomogło - ja mam bardzo krótkie, ostatnio nawet skracałam, a też wypadają niemiłosiernie. Dom wygląda tak jak gdybym miała liniejącego psa z krótką sierścią 
Moja Łucja potrafi sama zasnąć w łóżeczku. Czasami po prostu zajmuje jej to więcej czasu, bo lubi sobie jeszcze pogadać z tatą, który wraca z roboty. Ale na rękach nigdy jej nie usypiałam. Czasem pada zmęczona przy cycu.
Ostatnio też uwielbia wszystko pakować do buzi, gryzie cokolwiek, co znajdzie się w zasięgu jej ręki. Cieszy się, gdy masuję jej delikatnie dolne dziąsła.
Moja Łucja potrafi sama zasnąć w łóżeczku. Czasami po prostu zajmuje jej to więcej czasu, bo lubi sobie jeszcze pogadać z tatą, który wraca z roboty. Ale na rękach nigdy jej nie usypiałam. Czasem pada zmęczona przy cycu.
Ostatnio też uwielbia wszystko pakować do buzi, gryzie cokolwiek, co znajdzie się w zasięgu jej ręki. Cieszy się, gdy masuję jej delikatnie dolne dziąsła.
Aga1983
Fanka BB :)
Ja przy mojej Karolince to chyba osiwieję. Zjadła cycusia po 20 minutkach dałam jej zupkę marchewkową z ryżem[zjadła z pół słoiczka] a teraz po ok 30 minutach znów cycuś. Normalnie ja już nie mam siły. Cały czas by jadła. Ale wcale gruba nie jest. Jutro idziemy na szczepienie to ją zważymy. I jak tu nie dokarmiać takiego głodomorka?
Zanet Karolina smoczka nie ma. Ale nie wiem czy to lepiej
Zanet Karolina smoczka nie ma. Ale nie wiem czy to lepiej
anka26_x_07
Mama Laury :)
Kochane jestem jeszcze w Polsce wracam za tydzien to nadrobie posty u nas ok
Pozdrawiam
Pozdrawiam
anka26_x_07
Mama Laury :)
Zanet ja nie daje smoka!!!
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Zanet Krzyś toleruje smoka tylko jak idziemy na spacer. W domu go nie używamy bo wypluwa :-).
reklama