katrinm5
Fan(ka)
Kasiulec81 fajno masz że wychodzisz sie pobawić:-)Też chetnie bym się rozerwała ale mój bobas z nikim nie zostanie bo butli nie toleruje tylko cyca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to mój radosny synuś:-)
czesc dziewczyny
Ja dopiero dzisiaja zjechałam po Swietach do swojego domku. Jestem bardzo szczęśliwa bo juz zatesknilam za swoimi kątami i Iguś oczyiwście tez. Święta u nas były kiepskie bo prawie cala rodzina zalapala grypę żołądkową i chyba więcej pisac nie muszę... nikomu nie zyczę.
Igorek zrobił się maly cwaniaczek. Bardzo malo śpi w dzien, a w nocy tez budzi się co dwie godziny bardzo marudny i płaczliwy. Cyc ciągle w ruchu i tez chyba muszę nad tym zacząc pracowac bo mam dosc wstawania.
Niestety muszę konczyc bo moj syneczek juz jakos sam nie chce usnąc w łózeczku tylko jakies wielkie kombinacje.
pozdrawiam pa
Siedzi przypięty pasami:-)nie do wiary sam juz siedzi ??? mojej malej daleko jeszcze do siedzenia , bardziej podkula nozki i do raczkowania sie przymierza ale narazie do tylu sie tylko suwa
![]()
A u mojego Grzesia jeszcze ząbków nie widać..o jejku, no to nie wesoło, mam nadzieję, że już dobrze :-(może zęby go męczą ?
nam chyba już się drugi szykuje bo widzę po dziąsełku. myślę, że w ciagu kilku dni wyjdzie :-)
a my idziemy na domową imprezkę, do rocznego Jasia i jego rodziców ;-) bierzemy łóżeczko turystyczne Igusia i w drogę. własnie piekę ciasto na imprezkę
![]()