reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Buziaczku najważniejsze że płucka ma Blania czyste:tak:A katarek przejdzie tylko niestety najpierw sie pomęczy biedactwo.Chyba żadne dziecko nie lubi czyszczenia noska:tak:Mój Grzesiaczek też zawsze strasznie protestuje i płacze:-(No ale trzeba czyścic żeby na luca lub oskrzela nie przeszło:tak:
Jeszcze raz zdrówka życzę chorowitką:-)

reklama
Buziaczku najważniejsze że płucka ma Blania czyste:tak:A katarek przejdzie tylko niestety najpierw sie pomęczy biedactwo.Chyba żadne dziecko nie lubi czyszczenia noska:tak:Mój Grzesiaczek też zawsze strasznie protestuje i płacze:-(No ale trzeba czyścic żeby na luca lub oskrzela nie przeszło:tak:
Jeszcze raz zdrówka życzę chorowitką:-)
Dokladnie, masz racje :)
Dziekuje .

A Musze sie wam pochawlaic ze Moja Malenka usidla w ten wekend , potrafi usiedziec okolo 5 min nawet sama . lapie sie lozeczka raczka i wyglada z zalozeczka :tak:, Potrafi sobie przysisiasc na nozce i bawic sie jedna raczka , taka chorutka i biedna a nie przestaje nabywac nowych umiejetnosci.
a raczkuje jak 8 miesieczne dziecko :szok::tak:szybka jest jak maly samochodzik :-D

.

A Musze sie wam pochawlaic ze Moja Malenka usidla w ten wekend , potrafi usiedziec okolo 5 min nawet sama . lapie sie lozeczka raczka i wyglada z zalozeczka :tak:, Potrafi sobie przysisiasc na nozce i bawic sie jedna raczka , taka chorutka i biedna a nie przestaje nabywac nowych umiejetnosci.
a raczkuje jak 8 miesieczne dziecko :szok::tak:szybka jest jak maly samochodzik :-D[/quote]

No to super że taka zdolna jest:-)A Grześ tylko do tyłu zasuwa a do przodu tak nieporadnie :-D

Julek zakatarzony,zachrypnięty,charczący,po Drosetuxie zaczął sie dusić.Byliśmy u lekarza i nic szczególnego:no:.Wykąpał się w ziołach,nasmarowałam Pulmexem,Nasivin do noska i wygrzewanko:tak:;-).
Ojejku biedacwo życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Juleczkowi
I Blani oczywiście też żeby szybko wróciły wam uśmiechy na buźce.

Iwka spoznione zyczenia urodzinowe i najlepsze zyczenie i gratulacje z okazji rocznicy slubu.:tak::-)

Buziaczku wielkie gratki dla Blani za postepy.:tak: No i duzo zdrowka zycze.

Marta i Twojemu Juleczkowi zycze duzo zdroweczka.:tak:

Witam
My dziś juz po spacerku:-)Tak fajnie że aż chciało sie spacerować,słońce świeci i jest ciepło bez wiatru żadnego:tak:Grześ jeszcze śpi w wózku a ja buszuję po necie.Posprztane więc mogę sobie na to pozwolić:-)
A jak dziś Blania i Juleczek sie czują?

Mam nadzieję że wszystkie maluszki już zdrowe:tak:
Pomyliły mi się wątki i na tym o rozszerzaniu diety pytam Was czy dostałyście już okres:-DAle gapa ze mnie:-)

Mam nadzieję że wszystkie maluszki już zdrowe:tak:
Pomyliły mi się wątki i na tym o rozszerzaniu diety pytam Was czy dostałyście już okres:-DAle gapa ze mnie:-)

ha ha faktycznie do diety ma się to nijak :-D:-D:-D
A odpowiadając na Twoje pytanie to ja jeszcze nie. I mam nadzieję, że jeszcze pocieszę się jego brakiem bo wcale mi nie tęskno.

reklama
Ja niestety dostalam juz chyba pod koniec 3 miesiaca czy jakos w polowie 4 miesiaca po porodzie , i miesiaczki mam bolesne jak przed ciaza :wściekła/y::wściekła/y:
i do tego dlugie bo korzystam z antykoncepcji (implant) i na poczatku zanim organizm sie przyzczyczaji reguje dluzszym plamieniem ....:crazy:ale cos za cos :dry::dry:, nastepne malenstwo planuje dopiero za 6 lat.:sorry2::sorry2: ale pragne 3 hehehe ale maz chce tylko 2 :((((

Blania byla dzis u lekarza zostala osluchana, zbadane miala bioderka, brzuszek , ciemiaczko i ogolnie , ma bardzo dobry kolorek skorki, i jest niesamowicie energicznym dzieckiem. caly gabinet przewrocila do gory nogami:tak::-p cisnieniomierze lataly w powietrzu :-D
w pluckach czysciutko, zero zadnych szmerow. dostala paracetamol kropelki do noska i kazali czekac na poprawe bo to tylko wirusowe :baffled::-( ale nie mija co najgorsze od piatku juz trzyma ja :dry::dry: i nic nie jest lepiej, wcoraj ja wykapalam po 2 dniach i dzis z now jej nie kapalam, mam pytanie cz\y ,ozna podac takiemu maluchowi syropek z cebulki? czy nie ? mowie o jednej lyzecze ...:sorry2:

Do góry