Ja juz produkcje zakonczylam.;-)a ile planujecie miec dzieciaczkow

A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz produkcje zakonczylam.;-)a ile planujecie miec dzieciaczkow
No, wiem Asiulinko ze duzy odstepJa juz produkcje zakonczylam.;-)Ale jakby sie zdarzylo, to przyjme...;-)
A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.Na pewno jest latwiej z punktu widzenia mamy, bo to starsze sie zajmie soba i troche pomoze...ale z drugiej strony, to kontakt juz nie taki... -to wedlug mnie. My z mezem chcielismy dwoje dzieci i roznica wieku 2-3 lata, czyli sie udalo.;-)
Ale nie powiem, czasem bywa ciezko... zwlaszcze, ze Macius przechodzi okres buntu.
![]()
My raczej nie planujemy więcej dziecia ile planujecie miec dzieciaczkow ,w calym swoim zyciu bo ja marze o 3 , a mojmowi ze za 6 lat jeszcze synek i juz koniec
, bo mowi ze nie bedzie siedzial calego zycia w pieluchach
wariat
ale z wiekiem moze sie wszystko zmienic ...licze skrycie na to ..![]()
nastepnym razem to bede pilnować jego wagi i jakby co od razu ide na cesarke![]()