P
pani.olga
Gość
ogólnie dentysta (jeśli ze znieczuleniem) polecany jest dopiero po skończeniu 12 tygodnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć kobitki, jak wieczór mija ?
Ja siedze w pracy, nudze się i wymyślam co bym zjadła dobrego
A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ?
W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.
![]()
Cześć kobitki, jak wieczór mija ?
Ja siedze w pracy, nudze się i wymyślam co bym zjadła dobrego
A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ?
W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.
![]()

a ja nie mam mdłości w ogóle, zaczynam się tym martwić :-(
ja tez nie mam takich mdlosci mdlosci.. calkiem inaczej to sobie wyobrazalam szczerze mowiac, ani razu nie wymiotowalam, po prostu mnie tak muli w zoladku, jakbym miala chorobe lokomocyjna ciagle. i odbija mi sie wszystkim co zjem.