Dzięki dziewczyny już wiem co i jak. Faktycznie gin na nfz od niego skierowanie i potem na nfz badania - swoją drogą to debilizm no ale ok
ninex jeśli chodzi o toxo to nie przez mięso, albo nie tylko

głównie nie myte warzywa i owoce a o koty to o kuwety - ich sprzątanie chodzi że nie wolno mieć styczność z ich odchodami
Mili1988 trzymam kciuki aby wszystko było ok. Dzisiaj lub wczoraj któraś dziewczyna pisała o kroplach które lekarz chyba przepisał i jej pomogły może i u ciebie pomogą

Pisz do nas i informuj czy wszystko ok i czy coś się polepszyło. Będzie dobrze &&&&
miq ja skierowanie mam od lekarza ale prywatnego nie wiem czemu to taki kłopot i jeden i drugi zdawał te same testy i kończył te same studia to chyba jeszcze mnie powinni pocałować w palce u stóp że wspomagam budżet chodząc prywatnie chodź należy mi się państwowo ehh
ewelak mam to samo ze spaniem dzisiaj to jakieś apogeum :/
martyska1223 w zasadzie to do końca ciąży i po zmartwienie będzie... taki urok bycia mamą

Mam nadzieję że szwagierka się nie zniechęci.. trzymam kciuki na "samoistne" po z tego co wiem można w zasadzie od razu się starać Tak było u kuzynki mojego Ł. Zdążyła się dowiedzieć a zaraz niestety nie było fasolki mało tego w tym samym miesiącu wyszła jej owu i urodziła zdrową córeczkę
pani.olga ja też nie mam mdłości

i też mnie to trochę martwiło ale w pierwszej ciąży też w sumie nie miałam więc nie jest to jakiś wyznacznik
My wróciłyśmy własnie Ł. suszy Oliwkę i zaraz mam nadzieję pójdzie panienka spać
Mam dzisiaj gorszy dzień w sensie nastroju i wszystko mnie drażni :/ w ogóle z moich obserwacji bardziej drażliwa jestem niż z Olwią... pewnie mi się po porodzie to odbije na nerwusku w domu ehhh