reklama

Lipcowe mamy 2015

klaudia u mnie sie tak saczyly wlasnie te wody jak bylam juz w szpitalu to w nocy nic mi nie lecialo i rano tez dopiero jak szlam po wizycie na badanie to znowu mi sie laly
zulugula trzymam kciuki bedzie dobrze

reklama
Ja mam jutro mieć ustalony termin cc,no zobaczymy,przerażają mnie te upały co zapowiadają,to już bym wolała,żeby coś się na serio zaczęło i nie niech kombinują co robić,już mi bez różnicy,jutro będzie 37 tc można rodzic:)

Kati wszystkiego najlepszego :-)

Wczoraj rozjechałam się wychodząc spod prysznica, na szczęście nie upadłam, ale dzisiaj mnie tak krocze boli....:-(

No i jak sie czujesz?

Hej dziewczyny, a ja wyladowalam na patologii. Mam straszne bóle podbrzusza i kręgosłupa. Dali mi jakieś leki rozkurczowe zrobili ktg i zostałam na obserwacji. Bo bardzo możliwy poród trzymajcie kciuki żeby to był fałszywy alarm bo jeszcze nie jestesmy nawet w 36 tyg

Trzymam kciuki !

Wiecie co, moja koleżanka na wywołaniu już 4 dni siedzi, całą ciążę na podtrzymaniu była, szyjki nie ma już od miesiąca, rozwarcie 3cm i tak siedzi w tym szpitalu, nic na nią nie działa :no: Szczerze dziewczynie współczuję :(

zulugulka &&&&&&&&&& trzymam

a mi sie tak brzuch spina i boli kręgosłup i podbrzusze, ze jakbym pojechała na ip to by mnie pewnie zostawili ale nie spędzę urodzin na patologii ide do wanny... choć przyszło mi na myśl, że możliwe, ze w nocy mozemy jechać więc torba w pogotowiu

Chciałam zapytać mam które mają lub już miały cesarkę (bo pierwsza taka była) jak wyglądało to wasze skierowanie?
Ja mam skierowanie do szpitala a rozpoznanie pacjentka w 36tyg ciąży stan po cesarskim cięciu i ciąży pozamacicznej
Daty też nie mam wpisanej kiedy mam się zgłosić ( umówiłam się z nim na dany dzien)
Gin pracuje w szpitalu.

zulugulka- trzymam kciuki
ewczis- gratuluje maluszka. i takiej produktywnosci:)
wszystkim mamusiom, co na szpilkach, to cierpliwosci zycze :))
u mnie luuuz totalny:) remont skonczyl sie wczoraj, rodzice przyjechali i pomogli sprzatac. Zostalo mi rozpakowanie kartonow, poustawianie malych gadzetow, dodatki. Jutro w nocy moi przyjezdzaja z wakacji, wszystko wraca do normy..dzis wieczorem siedze i sie relaksuje :)
mamaPatryka- ja bede miec planowana cesarke, ale dopiero w pt ide na wizyte i ustalenie terminu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry