Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie znowu powtórka z rozrywki, wstałam rano z brzuchem jak kamień ból jak na okres ..
Ale dzisiaj się nie dam, za godzinę wstaje z łóżka i jadę zrobić opłaty, wracam i biorę się za sprzątanie i obiad - nie będę leżeć i czekać na zbawienie
A wczoraj .. myślałam ze uduszę T .. wrócił z pracy i ogólnie mówię mu o sytuacji i o tym jak się czułam, o tych skurczach przepowiadających i o tym czopie no i ok.. wyszedł na chwile z domu bo pojechał na firmę zatankować auto i kuźwa wszystkich poinformował o moich skurczach, znaczy głownie mame która już wiedziała co z tym zrobić .. No i się zaczęło ! Teściowa wydzwania, szwagierka wydzwania, babka wydzwania .. japierdykam aż wyłączyłam telefon bo jak mam słuchać złotych rad to aż mnie trafia, po to cały dzień nikomu nic nie mówiłam żeby nie robić zamieszania to ten wyszedł na 10 minut i poinformował wszystkich
A teraz najlepsze .. wieczorem młodsza siostra T pisze do mnie czy to prawda ze miałam skurcze i jak się czuje .. no to powiedziałam do niej jak sprawa wygląda tym bardziej ze sama rodziła 9 msc temu to ogólnie zorientowana powinna być a ona do mnie czy pójdę z nią dzisiaj na zakupy bo ona chce sobie ciuchy pokupowaćeghm.. mówię, że ja już coraz mniej jestem na chodzie, że nie daje rady tak sobie spacerować i na dodatek w taki upał ( teraz jest już 20 stopni .. a później ma być ponad 30 ) to ta oburzona bo ja niei pójdę z nią na zakupy, nosz kur wa ...
Takie upały, ja blada jak sciana a tu w domu trzeba siedzieć z wiatrakiem czy głowie bo inaczej idzie paść ..![]()

jak się mały urodzi idealnie w terminie, to się zdziwię ;D
Thriade nie tylko ty masz takie przeczucie[emoji23]No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentachkurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.
No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentachkurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.

Ja z chęcią poczekam z Tobą bo cc dopiero 20tego a ja dalej torby nie spakowałamNo właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentachkurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.
( no dobra coś tam wsadziłam ale brakuje 2/3 )